12 novembre 2023 de 19:00h a 20:00h

CONCERTS A LA CRIPTA – TARDOR 2023

  • Què? Concerts a la Cripta
  • Quan? 12/11/2023 de 19:00 a 20:00 (Europe/Madrid / UTC100)
  • Preu

    12 euros, socis de la Coral 9 euros

  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
  • On? Cripta de l'Ermita
<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-cambrils/cambrils/ca/serveis/cultura/agenda/nacho-melus-presenta-heaven-earth>>.

Diumenge, 12 de novembre

A les 19.00 h

Nacho Melús presenta HEAVEN & EARTH Ànima, passió, espiritualitat i arrels.

De les Bulerías a la Rumba, passant pels Tangos i les Alegrías, Heaven & Earth ens convida a descobrir què succeeix al apropar l’aire de les harmonies de la música Gospel (Heaven) i l’arrel que proporciona el ritme del compàs flamenc (Earth). Després d’uns quants anys d’investigació dels punts en comú que tenen els 2 gèneres: ritme, passió, espiritualitat, comunitat… Nacho Melús presenta ara el seu projecte musical amb 11 temes inèdits. En aquesta ocasió Heaven & Earth ens trasllada a l’espai màgic de la Cripta de l’Ermita de Cambrils per viure una experiència sensorial i sonora única. Un viatge de la mà d’un cor de veus mixtes acompanyats per la guitarra espanyola que no et deixarà indiferent.

Veu solista i direcció, Nacho Melús. Guitarra 1, Darío Barrroso. Guitarra 2, Víctor Franco. Cor: Noelia Beltrán, Mar Bravo, Mariona Castillo, Gerard de Pablo, Àngela Furquet, Elisabeth Guilemany, Núria Llausí, Gustavo Llull, Miquel Mujal, Nerea Pozo, Alba Rubió i Guille Vidal-Ribas.

Organitza: Coral Verge del Camí.