6 abril 2024 de 20:00h a 23:59h

CONCERTS A LA CRIPTA – PRIMAVERA 2024

  • Què? La Mar de Jazz Cambrils
  • Quan? 06/04/2024 des de 20:00 (Europe/Madrid / UTC200)
  • Web Lloc web extern
  • Preu

    12 euros

  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
  • On? Casal Parroquial de l'Església de Sant Pere
<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-cambrils/cambrils/ca/serveis/cultura/agenda/matthias-van-den-brande>>.

Dissabte, 6 d'abril al Casal Parroquial de l'Església de Sant Pere.

A les 20 h  MATTHIAS VAN DEN BRANDE TRIO

El projecte Matthias Van den Brande Trio va ser creat pel saxofonista l'any 2021 i incorpora dues de les seves persones i músics preferits: Tijs Klaassen (baix) i Wouter Kühne (bateria). Aquest trio íntim els dona la llibertat d'explorar diferents idees rítmiques, melòdic i harmònic, guiat per material acabat de composar per aquest director orquestra. Amb la seva amistat mútua i la seva forta connexió musical com a cert base d'aquest trio, es troben amb una visió original del que significa el jazz modern dels nostres dies. Això va ser ràpidament recollit per molts programadors i jurats a l'inici del viatge d'aquest trio. Van guanyar el Gran Premi al Concurs Internacional B- Jazz (Bèlgica) i al prestigiós Tremplin Jazz Concours Européen d’Avinyó (França).

El seu àlbum debut Three Sides of a Coin es va publicar a ZenneZ Records el juny de 2023 a Bimhuis (NL), seguida d'una gira internacional per Bèlgica, França, Espanya i els Països Baixos.

FITXA ARTÍSTICA

Matthias Van den Brande Trio - saxo

Tijs Klaassen - baix

Wouter Kühne - bateria

Organitza: Cambrils La Mar de Jazz