11 maig 2024 de 20:00h a 23:59h

CONCERTS A LA CRIPTA – PRIMAVERA 2024

  • Què? La Mar de Jazz Cambrils
  • Quan? 11/05/2024 des de 20:00 (Europe/Madrid / UTC200)
  • Web Lloc web extern
  • Preu

    12 euros

  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
  • On? Casal Parroquial de l'Església de Sant Pere
<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-cambrils/cambrils/ca/serveis/cultura/agenda/alba-careta-group>>.

Dissabte, 11 de maig al Casal Parroquial de l'Església de Sant Pere

A les 20 h  ALBA CARETA GROUP

Teia és la fusta resinosa o una estella d’aquesta que crema amb facilitat. Aquest és el títol del tercer disc de la trompetista i cantant bagenca Alba Careta; un recull de les seves darreres composicions inspirades en les pròpies vivències que, després de la bona acollida d’Alades i Orígens, consolida a l’artista dins l’escena jazzística tant catalana com europea.

El concepte de Teia engloba les diferents lluites i convenciments que formen l’imaginari d’aquest nou àlbum: els conflictes interns que totes experimentem entre allò que se’ns imposa i el què realment creiem i volem per nosaltres mateixes; l’experiència d’anar entenent que a vegades la intuïció i l’esforç són la flama que ens guia per anar trobant el propi camí, l’autèntic; i com d’important és cuidar les coses senzilles i petites que ens envolten, i que al final es converteixen en la foguera que ens acompanya, ens inspira i ens reconforta.

Alba Careta Group, format pels millors músics de l’escena jazzística actual, presenta en aquest disc sis composicions pròpies i dues versions molt sentides de música catalana de la nova cançó, sempre fidel al jazz explosiu, enèrgic i orgànic que la caracteritza.

FITXA ARTÍSTICA

Alba Careta - trompeta i veu

Lucas Martínez - saxo tenor

Roger Santacana - piano

Giuseppe Campisi - contrabaix

Josep Cordobés – bateria


Organitza: Cambrils La Mar de Jazz