El Departament de Cultura de l'Ajuntament segueix treballant i com cada any, organitza l'exposició Artistes de Cambrils. Les dates previstes són del 10 de maig al 14 de 2024, a la Sala Àgora de l'Edifici Consistorial.

L'únic requisit per a poder participar en aquesta exposició col·lectiva és estar empadronat/da a Cambrils.

Per participar, cal presentar el full d’inscripció al Punt d’Informació de l’Ajuntament, que està situat a la planta baixa de l’edifici, sempre que sigui possible o al correu cvila@cambrils.cat o a través d'instància a la seu electrònica de l'Ajuntament de Cambrils. El termini de presentació del full d’inscripció finalitzarà el dijous 18 d'abril a les 14 h.

Per motius d'organització de l'acte i l'elaboració dels materials de difusió, NO es podran acceptar inscripcions passada aquesta data.

El període d’admissió de les obres serà de divendres 19 d'abril fins al dijous 25 d'abril, en l’horari següent: de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h, al Punt d’Informació de l’Ajuntament de Cambrils. Recollida d'obres, 13 de juliol.

Dimensions lliures. Preguem que les dimensions de l’obra no siguin excessives, al voltant de 1 m x 1 m, ja que l’espai de la Sala Àgora és limitat.

Inauguració, 10 de maig a les 20 h

Contingut relacionat