Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Serveis / Casal de la gent gran / Sistema de gestió de quiexes, agraïments i suggeriments

Sistema de gestió de quiexes, agraïments i suggeriments

La regidoria de Benestar Social, Salut i Família ha posat en marxa el Sistema de Gestió de queixes, agraïments i suggeriments en relació amb els diferents serveis que l'integren

Aquest sistema serveix d'instrument de participació dels usuaris, permet millorar i simplificar els tràmits administratius, disposar d'una eina per mesurar la satisfacció com element de millora contínua i gaudir d'un sistema de control de l'eficiència dels serveis.

Totes les dependències de la regidoria (centres de Benestar Social, Salut i el Casal Municipal) l'OAC i el web municipal disposen de formularis per a presentar qualsevol queixa, agraïment i suggerència, i l'administració es compromet en respondre en un màxim de 20 dies. Els formularis es podran presentar també a l'OAC o bé als serveis administratius de la regidora per tal de ser enregistrats de forma oficial.

Recordeu que per a presentar una queixa o un agraïment cal identificar-se. En canvi, per als agraïments, ho podeu fer de forma anònima.

Podeu descarregar el formulari clicant aquí.

Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet