Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Serveis / Comerç / Cambrils obert

Cambrils obert

Centre Comercial a Cel Obert

CAMBRILS COMERCIAL

En l'actualitat, el comerç integrat en la trama urbana, és un dels sectors d'activitat més dinàmics i amb més potencial de creació d'ocupació i d'activitat econòmica. A Cambrils, els establiments de comerç al detall han augmentat en nombre, en ocupació estable generada i en qualitat tant dels productes que ofereixen com en el grau de professionalització dels punts de venda. Per branques d'activitat, els comerços que més abunden són els de productes alimentaris, els de roba i calçat i els d'articles de la llar.

A Cambrils estem oferint cada cop més serveis comercials de segon nivell, diversificats i especialitzats. Ens estem especialitzant en comerços de segon nivell de qualitat, fet que permet deferenciar-nos de Reus i Tarragona. Per tant, la nostra posició competitiva i el nostre futur es basa en la nostra essència i en la qualitat dels productes comercials que oferim. Vine, passeja i compra a Cambrils, petits luxes al teu abast.

 

Qué és CAMBRILS OBERT?

CAMBRILS OBERT és un pla de dinamització comercial que s'ha dissenyat com un projecte estratègic de desenvolupament de Cambrils des de la prespectiva del comerç urbà com a element clau per a la consecució d'altres objectius (socials, econòmics, de vertebració del territori, etc.). Més de 250 comerços de Cambrils treballen plegats per tal d'oferir-vos totes les avantatges d'un centre comercial a cel obert en el qual cada mes podràs gaudir d'una activitat diferent i especialment pensada per a tu.

Establiments associats a CAMBRILS OBERT: http://www.ubcambrils.com/cat/comersos.php

 

Logo Cambrils Obert

Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet