7es Jornades del Romesco
La campanya JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL ROMESCO DE CAMBRILS. Sol, Marinada i Romesco, es portarà a terme del 22 de novembre al 8 de desembre de 2019.
Durant aquest període, 22 restaurants oferiran menús tancats basats en el romesco com a element protagonista. El maridatge d'aquest producte amb la cuina que ens és pròpia és excepcional atès que el romesco en salsa freda o plat cuinat és un menjar arrelat a la tradició marinera de Cambrils.
Durant aquests dies, els restaurants de Cambrils oferiran, doncs, menús enromescats a l'abast de tothom amb l'objectiu de reivindicar les arrels de la nostra cuina, arrels que es remunten a èpoques molt antigues. El mateix terme romesco ve del mossàrab que significa barrejar i remenar coses diverses. Aquest fet torna a encaixar amb el nostre patrimoni gastronòmic, un ampli i divers ventall de restaurants, cadascun amb el seu estil propi, oferint als seus clients aplicacions gastronòmiques amb romesco que ben segur adelitaran els paladars més exigents.
Podeu consultar els menús al llibret de les Jornades.