Vols saber la resolució de la teva sol·licitud?

CONSULTA el resultat de la teva sol·licitud de subvenció

Si vols saber el resultat de la teva sol·licitud, si és favorable o desfavorable, envia'ns una consulta a través d'aquest formulari i et respondrem al més aviat possible.

No oblidis indicar sobre quina subvenció vols fer la teva consulta:

  1. Despeses llar vulnerables
  2. Despeses llar majors 65 anys
  3. Llibres i material escolar

PROTECCIÓ DE DADES:

De conformitat amb allò que estableix el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 i la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formen part dels tractaments titularitat de l’Ajuntament de Cambrils.

Atenent al principi de transparència, el RAT (Registre d’activitats de l’Ajuntament de Cambrils), està publicat al Portal de Transparència de la web www.cambrils.cat

Responsable

Ajuntament de Cambrils

Finalitat

Recollida de les dades per atendre la vostra sol·licitud canvi domiciliació bancària serveis i altres peticions i requeriments que se’n puguin derivar.

Legitimació

De conformitat a la base jurídica del tractament, en els casos d’obligació legal, d’interès públic, de l’execució d’un contracte o d’interès legítim i del consentiment de l’interessat.

Destinataris

Es preveuen com a destinataris de les cessions els ens municipals i altres organismes per previsió legal o per previ consentiment de la persona interessada.

Drets

Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició i, en el seu cas, portabilitat i limitació, enviant un escrit acompanyat d’una fotocòpia del document d’identitat a la següent adreça: plaça de l’Ajuntament, 4 - 43850 Cambrils o bé enviant-ho per correu electrònic a dpd@cambrils.cat o a través de la seu electrònica municipal.

Informació addicional

Podeu consultar la informació addicional a la nostra pàgina web: www.cambrils.cat

Consultar resolució.JPG