Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Serveis / Associacions / Directori Entitats

DIRECTORI ENTITATS

Associació de Dones Amunt

Aconseguir la unitat i solidaritat de les dones de Cambrils. Representar, defensar, promoure i informar dels seus interessos, drets i deures. Organitzar activitats informatives, culturals i recreatives.

Associació de Dones Amunt - Llegir Més

Associació de Dones Clara Campoamor de Cambrils

L'Associació de Dones Clara Campoamor de Cambrils té com a objectiu fomentar la participació de la dona en la vida social, econòmica, laboral, cultural i política del nostre municipi; treballar, en definitiva, per a la igualtat d'oportunitats entre dones i homes i la llibertat de les dones, enfortint la seva autonomia i fent visible el paper de la dona i el seu valor en la societat.

Associació de Dones Clara Campoamor de Cambrils - Llegir Més

Associació Dones L'Alba

Organitzar activitats informatives, culturals i recreatives: tallers de manualitats i de cuina, classes de llengua catalana, xerrades, sortides i excursions, esport. Trobades amb gent d'altres grups o associacions: jornades culturals, col·laboració ciutadana. Vol millorar la condició de la dona.

Associació Dones L'Alba - Llegir Més

Associació Sòcio-Cultural TARBIA

Afavorir la integració dels estrangers immigrants, i particularment el col·lectiu femení àrab que s'ha establert al municipi de Cambrils. Facilitar el coneixement i l'apropament a la societat civil local.

Associació Sòcio-Cultural TARBIA - Llegir Més

Col·lectiu de Dones de Vilafortuny

Agrupació de dones per fomentar l'entreteniment i l'esbarjo principalment en els següents objectius: Sociocultural. Organitzar activitats informatives, culturals, recreatives, físiques i esportives. Que les dones tinguin un paper actiu i participatiu a la societat.

Col·lectiu de Dones de Vilafortuny - Llegir Més

Comparteix
arxivat sota: ,
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet