A Cambrils disposem de la targeta t-BUS on totes les persones empadronades a Cambrils poden gaudir-la en qualsevol de les tres línies de bus urbà de Cambrils amb viatges il·limitats i un cost de tramitació de 15€ l'any.

A partir del dia 1 de gener ja es pot sol·licitar o renovar la targeta t-BUS per a l'any en curs. Les altes o renovacions podran sol·licitar-se de forma presencial a l'OAC amb cita prèvia o on-line en aquesta web.

 

Condicions:

1.- El requisit per obtenir el formulari de pagament de la targeta T-BUS és el d'estar empadronat a Cambrils.

2.- Aquest procediment comprova automàticament si la persona titular de la targeta sol·licitada que s'ha identificat està empadronada.

3.- En cas de no disposar del DNI, passi per l'oficina de l'OAC a l'Ajuntament de Cambrils per a realitzar les comprovacions pertinents.

4.- ATENCIÓ: en cas de realitzar el pagament sense que el sol·licitant de la targeta t-BUS compleixi el requisit d'estar empadronat a Cambrils, no es retornarà l'import del pagament realitzat.

5.- És imprescindible facilitar el comprovant de pagament a l'OAC per tal d'activar l'alta o renovació de la targeta. Només és podrà accedir al bus urbà amb la targeta t-BUS actualitzada.

Procediment per a donar-se d'alta o renovar la targeta t-BUS

A partir del 1 de gener es pot renovar la t-BUS 2024

 

1) Comprovar el requisit per sol·licitar o renovar la targeta

Cal comprovar si la persona sol·licitant està empadronada a Cambrils, ompli aquest formulari, cal indicar el número de DNI i la data de naixement. Si compleix les condicions, podrà descarregar-se el document de pagament.


* En cas que no s'obri el document, consulteu que el vostre ordinador permet obrir els emergents.

 

2) Fer el pagament

Cal seguir les instruccions del document de pagament. No s'admetrà pagaments en efectiu.

 

3) Activació de la targeta t-BUS 2024

Es pot activar la targeta t-BUS de dues maneres:
  • Presencial a l’OAC (Oficina d’Atenció al Ciutadà) a l’Ajuntament de Cambrils cal demanar cita prèvia al 977 79 45 79 o bé des d'aquest enllaç https://citaprevia.gestorn.com/cambrils/ i portar el comprovant de pagament.
    Les persones trans o intersexuals que sol·licitin el canvi de nom per el nom sentit, a fi de que aquest aparegui en la targeta t-BUS, caldrà que aportin el DNI/NIE, la targeta sanitària i el certificat acreditatiu que emet l’administració competent en matèria LGBTI.

  • On-line: Cal omplir aquest formulari. Un cop enviat el formulari rebreu resposta de l'activació de la targeta t-BUS 2024. (En cas d'alta s'indicarà el dia de la recollida).
    Les persones trans o intersexuals que sol·licitin el canvi de nom per el nom sentit, a fi de que aquest aparegui en la targeta t-BUS, caldrà que adjuntin al correu electrònic bus@aparcam.cat el DNI/NIE, la targeta sanitària i el certificat acreditatiu que emet l’administració competent en matèria LGBTI*.

Els usuaris que disposin de la targeta t-BUS +65, seran renovades automàticament sense cost per a l'usuari.

Les persones que compleixin 65 anys durant l'any 2024, cal que passin per l'OAC o APARCAM a sol·licitar la targeta gratuïta t-BUS +65.

Per qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb APARCAM al 977 36 40 87 o a l’OAC al 977 79 45 79.