Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / L’Escola Municipal de Música de Cambrils celebra el Dia de la Música amb un concert de final de curs

L’Escola Municipal de Música de Cambrils celebra el Dia de la Música amb un concert de final de curs

L’actuació de les orquestres de corda i els grups de guitarra tindrà lloc a la parròquia de Santa Maria el dijous 21 de juny a les 18:30 hores. Els cors de l’escola oferiran una mostra del seu repertori a la parròquia de Sant Pere avui dijous14 de juny a les 18 hores.
Data de publicació: 14/06/2018
Temàtica: Destacat, Ensenyament

Les orquestres de corda i els grups de vent de l’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) oferiran un concert a la parròquia de Santa Maria el proper dijous dia 21 de juny a les 18:30 hores amb motiu de la celebració del Dia de la Música.

Els primers en actuar serà l’alumnat de l’orquestra Oca, sota la direcció del professor Albert Carbonell. A continuació, serà el torn de les orquestres Orca i Kadenza, dirigits pels professors Albert Carbonell i Enric Prats. L’actuació de les orquestres finalitzarà amb el grup de violoncels i contrabaixos dirigit pel professor Enric Prats. Posteriorment, actuaran els alumnes dels grups infantil i juvenil de guitarres a càrrec de M. José Bolart i Miguel Javaloy.

Després del concert dins del temple, l’espectacle es traslladarà a la plaça de l’Església, on els grups de vent interpretaran interpretaran diferents peces musicals, sota la direcció dels professors Dídac Arcas i Carles Herruz. En acabar, l’alumnat participant recorrerà en cercavila els carrers fins arribar a l’Escola de Música.

D’altra banda, els cors de l’EMMC oferiran un concert avui dijous 14 de juny a les 18 hores a la parròquia de Sant Pere per mostrar a les famílies el repertori treballat al llarg del curs acadèmic. L’actuació anirà a càrrec del Cor Petits Cantors, dirigit per M. del Mar González, i els Cors Kdaly, Vivace i Adagio, dirigits per Reyes Gil, i el pianista acompanyant Andres Moya.

Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet