Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Ple municipal / Plenari 2021-2023

Plenari 2021-2023

Oliver Klein Bosquet

Oliver Klein 2020

Va néixer a Miravet, el 28 d’abril de 1976. Casat i pare de tres fills.

Doctor en Ciència Política, especialista en Relacions Internacionals per la Universitat de Barcelona (UB), Estudis Cubans per la Universitat de La Habana i Dret Comunitari Europeu per la Universitat del Sarre a Alemanya, a més de Màster Oficial en Dret Ambiental per la Universitat Rovira i Virgili (URV). Ha estat becat per la Càtedra Unesco de Drets Humans de la UAB per realitzar Estudis de Cultura de Pau i també per La Caixa per realitzar Estudis a l’Estranger (Alemanya).

És professor de Ciència Política a la URV, tasca que ha compaginat sempre amb la seva activitat municipal. Abans havia treballat al Ministeri Alemany de Cooperació Internacional, Institut Internacional de Governabilitat (IIOGV), IdeaBorn Consulting i Observatori DESC de Drets Humans.

Ha estat professor convidat a les Universitats de Barcelona, Pompeu Fabra, Autònoma de Barcelona, Lleida, Girona, Salamanca, Ortodoxa de Iasi (Romania), Autònoma de Tlaxcava (Mèxic) i CentreAmericana de Managua (Nicaragua), entre d’altres.

Des del 2011 és Portaveu del Grup Municipal del Nou Moviment Ciutadà per Cambrils (NMC).

També ha estat molt vinculat al món de la cooperació al desenvolupament participant en projectes a la República Dominicana, Nicaragua, Chiapas, Equador, Brasil i Marroc.

 • Contacte: alc@cambrils.cat
 • Retribucions anuals: 52.582,5 €
 • Retribucions mensuals: 3.755,89
 • Twitter
Comparteix

Enric Daza Micol

Enric Daza 2020

Nascut a Cambrils l’1 de juny de 1977. Va passar la seva infantesa al Barri de l’Eixample Platja, actualment resideix al Barri del Molí de la Torre, essent el pare de tres fills.

Va estudiar el Batxiller d’Hosteleria a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, i de jove va restar molt vinculat a la Parròquia de Sant Pere, així com al Club de Bàsquet Cambrils i al Futbol Club Cambrils.

Empresari independent, es dedica a l’activitat dels mercats de venda no sedentària, a la vegada que ha disposat de diferents punts de venda a Cambrils i Tarragona, i també compta amb la venda online en el sector del tèxtil sota la marca de “Dazza Moda”.

A partir de l’any 2012 s’endinsà en el terreny del món immobiliari i a partir del 2014 creà una nova empresa de lloguers turístics  que porta per nom “Can Lluís i Pepita” que dona serveis a Cambrils i a la Vall d’Aran.

Membre de la Junta Directiva de la Unió de Botiguers de Cambrils (UBC) i membre de la Federació d’Empresaris de Cambrils (FECAM), ha estat president del Nou Moviment Ciutadà per Cambrils (NMC) des del 2015 i en les darreres eleccions municipals del 2019 va ser escollit regidor per la mateixa formació essent avui dia el responsable de les Àrees d’Urbanisme, Obra Pública i Activitats.

A més es el President de l’empresa pública Secomsa-Cambrils i Regidor responsable del Barri de l’Eixample Platja, així com membre del Patronat de Turisme, entre d’altres organismes en els quals participa.

Com a aficions li agrada tocar el piano, des que en va estudiar al Centre de Lectura de Reus, i tots els esports en general, molt especialment l’esquí i tots els relacionats amb el mar.

1r Tinent d’Alcaldia

Regidor d' URBANISME, ACTIVITATS I OBRA PÚBLICA

Regidor del Barri de l'Eixample Platja

Retribucions anuals: 32.287,52 €

Retribucions mensuals: 2.306,25 €

Contacte: edaza@cambrils.cat

Twitter

Comparteix

Natalia Pleguezuelos Berlanga

Natalia Pleguezuelos 2020

 

Nascuda a Tarragona, el 23 de juny de 1989. Va venir a viure a Cambrils als vuit anys concretament al Barri de l’Eixample Platja on la seva família ja tenia instal·lat el negoci familiar “Carnisseria Amador”, concretament al c/ Colom, que actualment acomplirà 30 anys.

Amb estudis d’Educació Secundària i Batxillerat, també ha realitzat cursos d’Administració d’Empreses i Finances.

A banda del negoci familiar ha treballat com administrativa i atenció al client en diferents empreses i comerços de Cambrils, Reus i Tarragona.

Les seves aficions més destacables són la pintura, la lectura i realitzar activitats d’aventura, a banda de que li encanta viatjar i descobrir altres cultures.

A banda del català i del castellà també entén l’anglès i el francès.

Militant del Nou Moviment Ciutadà, des de la seva fundació el gener del 2011, ha estat també la Portaveu de la seva Secció Jove des de llavors.

Va ser candidata a les eleccions municipals del 2015, i l’any 2019 va resultar escollida i en l’actualitat és Regidora de Joventut i Esports a l’Ajuntament de Cambrils, i responsable del Barri del Regueral, Cambrils Badia i Sol Cambrils.

Participa com a representant del grup NMC a les Comissions Informatives de Govern Obert, Educació, i Cultura. Membre del Consell Municipal de l’Esport, Consell Escolar Municipal, Consell Rector de l’Escola Municipal de Música de Cambrils, Consell de la Dona del Consell Comarcal del Baix Camp i Consell d’Administració de Secomsa Cambrils.

5è Tinent d’Alcaldia

Regidora de Joventut i Esports

Regidora del Barri Regueral

Retribució anual: 32.287,50 €

Retribucions mensuals: 2.306,25 €

Contacte: npleguezuelos@cambrils.cat

Comparteix

Juan Carlos Romera Gil

Juan Carlos Romera

Nascut a Tarragona el 26 de juny de 1984.

Casat i pare de dos xics, resident a la urbanització de Vilafortuny, apassionat de la gastronomia Cambrilenca, del món formatiu, les noves tecnologies i defensor de les llibertats, drets i deures de les persones.

Llicenciat en economia per la Universitat Rovira i Virgili Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat Rovira i Virgili Màster Universitari en Direcció Financera i Gestió Bancària per la URV i  l’Institut d’Estudis Financers (I.E.F) Membre col·legiat del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

Professional de la banca, especialitzat en trading borsàtil i diversificació de carteres d’inversió,  vaig fer carrera a la empresa multinacional, com a cap de tresoreria, director de recursos humans, cap de formació, i finalment com a responsable de l’àrea financera. Aquesta trajectòria em va permetre obtenir una visió global de la gran empresa, amb la base de la especialització.

Experiència en el sector industrial com a gerent de fàbrica, especialitzant-me en la consultoria integral industrial.

Actualment em dedico a la meva empresa i a l’apassionant món de la política municipal a Cambrils com a portaveu de Ciutadans.

Conseller al Consell Comarcal del Baix Camp.

3r Tinent d’Alcaldia

Regidor de Promoció Econòmica i Participació Ciutadana

Regidor del Barri de Vilafortuny

Retribucions anuals: 32.287,52 €

Retribucions mensuals: 2.306,25 €

Contacte: jcromera@cambrils.cat

Twitter

Comparteix

Santiago Gámez Moreno

Santiago Gámez 2020

 

Nascut a Cambrils, el 22 d’agost de 1972. Pare de tres fills.

Té estudis de Formació professional (FP). Ha estat al capdavant de la seva pròpia empresa des del 1992, anomenada Construgam, la qual cosa l’ha portat a ser membre actiu del Gremi de la Construcció, a la vegada que és copropietari de rentats automàtics i aparcaments per a vehicles.

És membre de l’Associació d’Empresaris de la Construcció de Cambrils (ALECC) i de la Federació d’Empresaris de Cambrils (FECAM).

Va ser escollit regidor la primera vegada que es va presentar el Nou Moviment Ciutadà per Cambrils (NMC) a les eleccions municipals del 2011 i al 2015 ha resultat elegit com a regidor pel partit Cs.

7è Tinent d’Alcaldia

Regidor de TIC, Govern Obert i Contractació

Retribució anual: 32.287,50 €

Retribucions mensuals: 2.306,25 €

Regidor del Barri Molí de la Torre

Contacte: sgamez@cambrils.cat

Comparteix

Yolanda Burgos Vena

Yolanda Burgos 2020

Nascuda a Barcelona el 24 de juny de 1974. Casada i mare de dos fills.

Va venir a viure a Cambrils des que era ben petita, i ha viscut als barris de Vilafortuny i La Parellada.

Diplomada en Ciències Empresarials i llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), i Màster en Creació i Gestió d'Empreses Innovadores i de Base Tecnològica de la UB. Idiomes: anglès i francès.

La seva trajectòria professional està molt vinculada al sector públic, doncs és funcionària de carrera a l’Ajuntament de Cambrils des del 2001, on ha exercit de tècnica del servei de Cambrils Emprèn i de Cap del Departament de Promoció Econòmica, entre d’altres. Anteriorment va treballar durant 7 anys en una assessoria fiscal, laboral i comptable de Cambrils.

Actualment, en situació d’excedència a l’Ajuntament, continua vinculada al sector públic exercint de tècnica en desenvolupament local al Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, entitat pública de caràcter supramunicipal depenent del Consell Comarcal de l’Alt Camp, on gestiona projectes i polítiques socioeconòmiques subvencionades per la UE, llur focus d’acció és l’àmbit rural.

A més, compagina la seva feina amb l’activitat docent a la UOC com a professora de l’assignatura Iniciativa Emprenedora.

Aficionada al senderisme, la pràctica de l’esport, l’arqueologia i amant dels animals.

La seva vinculació al partit de Ciutadans es va iniciar al gener de 2018 afiliant-se al partit, on ha format part de l’executiva de l’agrupació de Cambrils durant pràcticament un any fins al seu nomenament com a càrrec electe a l’Ajuntament.

 

Regidora de Turisme

Regidor del Barri de Ponent

Retribucions anuals: 32.287,52 €

Retribucions mensuals: 2.306,25 €

Contacte: yburgos@cambrils.cat

Comparteix

Alfredo Clúa Baldellou

Alfredo Clua (2015-2017)

Nascut el 1969 a Monzó (Osca), és enginyer tècnic industrial en màquines elèctriques en l'especialitat d'electrònica. Màster universitari de Direcció d'Organitzacions en l'economia del coneixement. És el cap de manteniment d’una planta química de Tarragona i té una llarga trajectòria sindical i política en la defensa dels drets dels treballadors i treballadores.

Clua és afiliat a la UGT i ocupa el càrrec de vice-primer secretari del PSC a Cambrils. A més, té un bon coneixement de l’administració ja que des del maig del 2014 fins al gener de 2016 va ser regidor de l’Ajuntament de Cambrils, primer a l’oposició i després amb la cartera d'Esports, Benestar Social, Salut i Drets Cívics.

Regidor de Recursos Humans

Retribucions anuals: 32.287,52 €

Retribucions mensuals: 2.306,25 €

Contacte: aclua@cambrils.cat

Comparteix

Josep Ma. Vallès Recasens

Josep M. Vallès 2020

Nascut el gener de 1954, és pare de dos fills.

És titulat en Enginyeria Industrial Superior i té un ampli coneixement de l’administració pública en general i de l’Ajuntament de Cambrils en particular, ja que ha estat funcionari des del 1998 i va treballar a l’Ajuntament de Cambrils des del 2007, on feia quasi 8 anys que era el cap del Departament d’Obres Públiques. A més, ja va estar de regidor a l’Ajuntament de Cambrils tant a l’oposició com al govern entre 1987 i 1995. Va  estudiar a La Salle de Reus i Cambrils.

Va ser regidor d’Esports, Benestar Social, Salut i Drets Públics entre 2017 i 2019, ha impulsat la resposta de l’ajuntament front a la problemàtica de l’habitatge, per posar en marxa l’oficina local de l’habitatge, els estudis per l’ordenació de la Zona esportiva municipal per poder albergar un nou pavelló poliesportiu, consolidant la capitalitat de Cambrils en el turisme esportiu,  ha treballat activament en la RLT del personal de l’ajuntament entre altres tasques, expert en mobilitat  i energia, ha estat al Consell d’administració de SIRUSA, en la gestió del destí final de les escombraries del Camp de Tarragona.

Actualment en situació de jubilat, té interès en la Transició energètica i en la gestió de residus a nivell global en totes les seves vessants. Pertany al Cluster energètic C-més i és president del Moto Club Cambrils.

2on  Tinent d’Alcaldia

Regidor d' SERVEIS GENERALS I MEDI AMBIENT

Regidor del Barri de Nou Cambrils

Retribucions anuals: 32.287,52 €

Retribucions mensuals: 2.306,25 €

Contacte: jmvalles@cambrils.cat

Comparteix

Yolanda Quílez Castán

Yolanda Quilez 2020

Metgessa, casada i amb dos fills.

Nascuda el 1965 a Zaragoza.Viu i treballa a Cambrils des de l'any 1992.Metge Adjunt d´Urgències a l´Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat de Cambrils.Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Facultat de Medicina de Zaragoza.

 • Especialista en Medicina Familiar i Comunitària.
 • Especialista en Medicina de l'Esport i l’Activitat Física.
 • Màster en Valoració del Dany Corporal.
 • Màster en Enginyeria Biomèdica.
 • Regidora Grup PSC de l’Ajuntament de Cambrils des del 2011.
 • Regidora de Protecció Ciutadana i Mobilitat, mandat 2015-1019.
 • Membre Executiva PSC Cambrils des del 2003.
 • Membre Consell Nacional del PSC des del 2015.
 • Membre del Comitè Sectorial de Salut del PSC des del 2018.

 

Regidora Benestar, Salut i Inclusió Social

Retribucions anuals: 32.287,52 €

Retribucions mensuals: 2.306,25 €

Contacte: yquilez@cambrils.cat

Comparteix

Ingrid Duch Sanz

 

Nascuda l’octubre de 1984, conviu en família i és mare de dos fills.

És col·legiada en Geografia i Planificació Territorial i té dues titulacions de tècnic superior: una en prevenció de riscos laborals i l'altra en gestió comercial i màrqueting.

Disposa d'un ampli coneixement en el sector de serveis turístics, havent treballat en aquest camp durant anys. Administra el seu propi negoci de serveis immobiliaris a Cambrils i presta serveis externs com a directora comercial i màrqueting.

Durant els seus estudis universitaris va viure a l'Amazones brasiler on va enriquir-se culturalment i va exercir de formadora de guies de turisme.

Sempre ha estat activa en voluntariats i diferents tipus d'associacions.

Està molt conscienciada amb el Medi Ambient, té projectes propis relacionats amb la conservació del medi natural i la biodiversitat.

6a  Tinent d’Alcaldia

Regidora d'Educació, Igualtat i Polítiquees Actives d'Ocupació

Regidora de l' Eixample Vila

Retribucions anuals: 32.287,52 €

Retribucions mensuals: 2.306,25 €

Contacte: iduch@cambrils.cat

Twitter

Comparteix

David Paul Chatelain Lucena

David Chatelain 2020

Nascut a Barcelona, el 9 de juny de 1967

Cursà EGB als col·legis Pòsit i La Salle de Cambrils. Cursà BUP a La Salle de Reus. Cursà COU a l’Institut Gaudí de Reus.  Parla anglès i francès. Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona.

Regidor des del 2011

4rt Tinent d’Alcaldia

Regidor d'HIsenda

Regidor del Barri del Port

Retribucions anuals: 32.287,52 €

Contacte: dchatelain@cambrils.cat

Twitter

Comparteix

Joan Ma. Artigau Príncep

Joan M. Artigau 2020

Nascut a Cambrils el 10 abril 1957.

Industrial. Dirigeix negoci propi de maquinària industrial i serralleria amb més de vint anys d'implantació a la localitat.

Regidor no adscrit

Retribucions anuals: 12.269,25€

Retribucions mensuals: 876,375 €

Contacte: jmartigau@cambrils.cat


Comparteix

Patricia de Miguel Ladreda

Nascuda a Cambrils, el 28 de juny de 1980.

Va estudiar a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils des del 1994 i fins el 2000, obtenint la titulació de Tècnic Especialista en Administració Hotelera. També va estudiar interpretació i doblatge a l’Escola d’Art Dramàtic Eòlia de Barcelona.

Va treballar durant sis anys a la promotora immobiliària Martínez Vallés, primer com a comercial i posteriorment com a cap de vendes. Temps més tard, va entrar a treballar com a recepcionista a l’Hotel Regente Aragón, ubicat a Salou, on encara hi desenvolupa la seva tasca.

Va col·laborar amb Ràdio Cambrils durant 10 anys (1998-2008) i també va treballar com a locutora de ràdio a l’emissora 40 Principales.

És patró d’Embarcacions d’Esbarjo.

Regidora no adscrit

Retribucions anuals: 12.269,25€

Retribucions mensuals: 876,375 €

Contacte: pdemiguel@cambrils.cat

Comparteix

Camí Mendoza Mercè

Camí Mendoza 2020

Alcaldessa de Cambrils des del 2015 al 2021.

Va néixer al Barri Antic de Cambrils, l'any 1965, va créixer al barri de l’Estació i viu al barri de La Parellada. Té dues filles.

És coneguda a la vila per la seva elevada implicació en el món associatiu (comissió de festes del barri de l'Eixample, comissió del carnaval...) i especialment en l’àmbit de l’esport. Ha estat presidenta del Club Patí Cambrils durant 12 anys i presidenta nacional del Comitè Tècnic de Patinatge Artístic de la Federació Catalana de Patinatge, federació capdevantera en treballar a favor del reconeixement de les seleccions esportives Calatanes, impulsar l'esport femení i fomentar totes les modalitats espotives sobre rodes.

En la defensa del territori, va ser impulsora i fundadora de l'assemblea territorial de Cambrils de l'ANC i del moviment 'Cambrils Decideix'.

Professionalment, ha treballat al sector públic i al privat.

Militant activa d'Esquerra Republicana de Catalunya i consellera nacional, ha esta candidata d’ERC a les eleccions europees del 2014, a les eleccions del parlament de 2017 i a les eleccions generals al Congrés del 2019.

És diputada i portaveu del Grup d'Esquerra Republicana a la Diputació de Tarragona des del juliol de 2019 i vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

Regidora

Retribucions anuals: 12.269,25€

Retribucions mensuals: 876,375 €

Contacte: cmendoza@cambrils.cat

Twitter

Comparteix

Alejandro García Muñoz

Alejandro García 2020

Va néixer a Tarragona, el 30 de juliol de 1974. Cambrilenc d’adopció des del juliol de 2006. Casat i pare de tres fills.

És titulat en Enginyeria de Camins, Canals i Ports. Després d’haver treballat en diferents consultories tècniques a Barcelona i Tarragona, desenvolupa la seva tasca com enginyer a l’empresa REUS MOBILITAT I SERVEIS SA, des de l’any 2007. Actualment compagina aquesta tasca amb l’activitat municipal a l’Ajuntament de Cambrils.

Des del 1992, ha estat vinculat de forma activa a diferents entitats del Tercer Sector a Tarragona, Barcelona i Reus. El seu compromís al món de la política arrenca el 2008. Actualment milita a Esquerra Republicana de Catalunya.

Regidor

Retribucions anuals: 12.269,25€

Retribucions mensuals: 876,375 €

Contacte: agarciam@cambrils.cat

Twitter

Comparteix

Cinta Ballesté Aran

Cinta Ballesté

Nascuda a Bellaguarda. Des dels 14 anys viu a Cambrils, ciutat de la qual està enamorada, on han nascut els seus tres fills.

Diplomada en estudis de Disseny. Graduada en Arts Aplicades al Mur i Oficis Artístics, especialitzada en pintura. També ha realitzat estudis d’Història de l´art.

Ha participat en múltiples exposicions de caràcter individual i col·lectiu i ha estat comissària i membre de jurat de concursos de pintura.

En l’àmbit professional sempre ha estat autònoma i lligada a la tradició comercial del barri del Port de Cambrils.

Regidora

Retribucions anuals: 12.269,25€

Retribucions mensuals: 876,375 €

Contacte: cballeste@cambrils.cat

Twitter

Comparteix

Eduard Pellicer Sabaté

Eduard Pellicer 2020

Nascut a Cambrils el 2 de desembre de 1981. És Enginyer Forestal per la Universitat de Lleida, Màster en Formació del Professorat de Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes per la Universitat Rovira i Virgili i Màster en Tecnologia i Gestió de l’Aigua per la UPC.

Ha treballat en empreses del sector forestal i de la construcció. Actualment treballa de professor a cicles formatius.

President de l’executiva local d'ERC a Cambrils.

Molt vinculat al teixit associatiu, ha estat membre de l’AEG Gent de Mar, Associació d’Antics Alumnes de La Salle, Colla Gegantera Tota l’Endenga i Ball de Diables ‘Els Cagarrieres’. Actualment és membre de la Colla Castellera Xiquets de Cambrils i forma part de la junta de la Nit d’Artistes i del Ball de Bastons, entitat que ha presidit des del 2003 i fins el 2015.

Regidor

Retribucions anuals: 12.269,25€

Retribucions mensuals: 876,375 €

Contacte: epellicer@cambrils.cat

Comparteix

Hélène Arcelin Zabal

Hélène Arcelin 2020

 

Filla d’andalusa i haitià, nascuda al 1977 a Luansya (Zambia). Porta des del 4 anys vivint a Cambrils. Casada amb un català, en Salva i mare de dues filles petites de 4 i 8 anys, la Hélène i la Cloe.

Llicenciada en Psicologia per la URV (2001). Amb formacions diverses en l’àmbit de l’ocupació, la igualtat i l’estrangeria. He cursat un postgrau en Gestió Global de la Immigració (URV), un de Formació Integral dels Agents Socials (UAB), un certificat de professionalitat d’Inserció per a persones amb Discapacitat i altre de Docència de la formació professional. Està especialitzada en temes d’ocupació i la última formació que ha fet ha sigut la d’Expert Universitari en Orientació Laboral a la Facultat Pere Tarrés (2018).

Les seves primeres feines en l’àmbit social van ser d’Orientadora Laboral de persones amb diversitat funcional a Fundosa i al Barri de Camp Clar dintre  del programa Aprendre a Aprendre de la Fundació FIAS.

Durant aquests últims mesos, ha estat assessorant sobre temes d’estrangeria a AMIC (Associació d’Ajuda Mutua a l’Immigrant). En els darrers anys, un total de 17,  ha treballat com a Tècnica d’Ocupació a la UGT, principalment en un programa d’orientació, intermediació i prospecció a petits ajuntaments del territori i col·laborant també en temes d’igualtat i formació al sindicat. Tasca que va combinar durant uns anys amb la de Membre de la Comissió Executiva de la UGT de Tarragona

Afiliada a la UGT i vocal de l’AMPA durant 2 anys.

En l’àmbit personal, s’implica en cada projecte que inicia, és empàtica, flexible i està acostumada a tractar amb col·lectius amb dificultats. Amb ganes d’aprendre, escoltar i sorprendre’s constantment de les persones que l’envolten.

L’omple d’orgull i satisfacció, formar part d’un projecte polític d’esquerres i republicà al seu estimat Cambrils.

Regidora

Retribucions anuals: 12.269,25€

Retribucions mensuals: 876,375 €

Contacte: harcelin@cambrils.cat

Twitter

Comparteix

Jaume Gila Pliego

Jaume Gila 2020

Nascut a Cambrils el 3 d’abril de 1963. Casat i amb dues filles.

La seva carrera professional s’ha orientat durant molts anys a l’assessorament fiscal i comptable a les empreses com a Tècnic Tributari. És membre de l’Associació de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears.

És militant d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC).

Ha estat vinculat durant molts anys al món associatiu local, sent membre actiu de diferents entitats com l’Associació d’Antics Alumnes, la Coral Verge del camí, el grup de teatre La Teca, o l’Associació de Veïns del Pinaret, entre d’altres.

Degut a la seva afició a l’esport ha format part també de diverses entitats esportives locals com el F.C. Cambrils i la U.E. Cambrils.

Regidor

Retribucions anuals: 12.269,25€

Retribucions mensuals: 876,375 €

Contacte: jgila@cambrils.cat

Comparteix

Josep Lluís Abella Hortoneda

J.Lluís Abella 2020

Va néixer a Cambrils l’any 1964. Actualment resideix a la urbanització del Molí de la Torre de Cambrils.

Va cursar estudis de Gestió administrativa, i actualment és Cap Administratiu.

L’any 2011 va demanar excedència forçosa per càrrec públic entrant a l’Ajuntament de Cambrils fins a l’actualitat.

Trajectòria política

Ajuntament de Cambrils

Legislatura 2011- 2015:

- Regidories d’Esports i Festes

- Regidoria d’Hisenda i Cadastre (2015)

Legislatura 2015 – 2019:

- 4t. Tinent Alcalde

- Regidor de Cultura i Festes

Activitat cívica i cultural

Ha estat sempre molt activament vinculat a l’esport, com a porter als Clubs de futbol i futbol sala de Cambrils, i actualment forma part del Club de Vogadors de Cambrils, i és soci de la Penya Barça de Cambrils.

També ha col·laborat molts anys escrivint a la Revista Cambrils, de la qual n’és subscriptor.

També es soci d’entitats culturals com el Centre d’Estudis Cambrilencs i la Coral Verge del Camí.

Regidor

Retribucions anuals: 12.269,25€

Retribucions mensuals: 876,375 €

Contacte: jlabella@cambrils.cat

Twitter

Comparteix

Marta Borràs Donato

 

Edat 48 anys, casada i mare d’un xic i d’una xica.

La seva vida laboral actualment està enfocada al sector de la restauració. Anteriorment ha treballat a l’empresa privada.

Estudis de Ciències Biològiques a la Universitat de Navarra i estudis en Administració i Direcció d’Empreses.

En el mandat 2013-2016 va ser la regidoria de Salut, Igualtat i Inclusió Social.

Regidora

Retribucions anuals: 12.269,25€

Retribucions mensuals: 876,375 €

Contacte: mborras@cambrils.cat

Comparteix
Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet

La seva privacitat és important per nosaltres

Aquest lloc web utilitza tecnologies, com les cookies, per obtenir informació sobre les audiències que veuen els anuncis i el contingut, entre altres coses. Feu clic a continuació per autoritzar l'ús d'aquesta tecnologia i el processament de les seves dades personals per a aquests fins.

La seva privacitat és important per nosaltres

Pot establir les seves preferencies i consentiments depenent de com vol que s'utilitzin les seves dades segons els fins detallats a continuació.
Cookies Tècniques

__ac

Cookie generada per mantenir la sessió activa. Un cop la sessió es tanca la cookie expira.

tree-s

Cookie que controla la navegació. Un cop la sessió es tanca la cookie expira.

I18N_LANGUAGE

Cookie generada per mostrar traduccions segons l'idioma del web. Un cop la sessió es tanca la cookie expira.

cb-enabled

Cookie tècnica i estrictament necessària que conté el valor de si s'ha acceptat la instal·lació de cookies. Expira al cap d'un any

Cookies Analítiques

Google Analytics

Cookie analítica que medeix cóm interactuen els usuaris amb el contingut de la pàgina web.

Les cookies generades per google analytics son les següents:

 • _ga  S'utilitza per distingir als usuaris. Expira als 2 anys.
 • _gid  S'utilitza per distingir als usuaris. Expira al cap d'un dia.
 • _gat  S'utilitza per limitar el percentatge de les sol·licituds. Expira després d'1 minut.
 • _gac_  Inclou informació de la campanya relativa a l'usuari. Expira als 90 dies.
Cookies de Tercers

Google Translator

Cookie de Google que permet mostrar traduccions de la web a altres idiomes.

Les cookies generades per google translator son les següents:

 • googtrans  Emmagatzema l'idioma al que es vol traduir la web. Expira al tancar la sessió.
 • googtransopt  Emmagatzema les preferències de l'usuari. Expira als 2 anys.