Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / El Palau Municipal d’Esports de Cambrils obre avui les portes en el marc de la Setmana Europea de l’Esport

El Palau Municipal d’Esports de Cambrils obre avui les portes en el marc de la Setmana Europea de l’Esport

El 6 d’octubre la psicòloga Raquel Duque oferirà una xerrada sobre els valors com a eina de rendiment esportiu. El 8 d’octubre Cambrils acollirà la cursa solidària de l’associació Sosciathlon.
Data de publicació: 28/09/2017
Temàtica: Destacat, Esports

Amb motiu de la Setmana Europa de l’Esport, el Departament d’Esports de  l’Ajuntament de Cambrils ha preparat diverses propostes per fomentar la pràctica esportiva.

La primera activitat es porta a terme avui, 28 de setembre, i és una jornada de portes obertes del Palau d’Esports amb un tastet d’activitats. L’equipament esportiu estarà oberte de 9 a 21 hores amb accés lliure i gratuït, prèvia identificació a recepció. És una oportunitat per apropar-se a provar les diferents activitats dirigides programades i gaudir de les instal·lacions del municipi. Es podrà accedir a la piscina, gimnàs i sales d'activitats dirigides, sempre tenint en compte que algunes activitats tenen un màxim d’aforament. Les portes obertes no inclouen les activitats dirigides de piscina.

La segona activitat serà la xerrada dels psicòlegs sanitaris i de l’esport Raquel Duque i Paco Díaz sobre els valors com a eina del rendiment esportiu. La sessió tindrà lloc a la sala d’actes del Centre Cultural el proper 6 d’octubre de les 19 a les 21 hores.

Luque és una esportista d'alt nivell de karate i és la coordinadora del grup de treball de psicologia de l'esport del Col·legi oficial de psicòlegs. Paco Díaz és entrenador superior de bàsquet i dirigeix el centre de psicologia Rendiment Psicòlegs. Tots dos són experts en esports individuals i d'equip i formen part de l'equip  de Psicosport.

En la xerrada parlaran de la importància de conèixer els valors de l’entitat, treure profit dels nostres valors i comunicar-los de manera eficaç. En acabar, es qüestionarà si sabem competir en una taula de treball sobre valors i competició. Finalment, es donaran recursos pràctics.

La sessió, oberta i gratuïta, va dirigida principalment a directius de les entitats esportives, entrenadors, preparadors físics, esportistes i persones del món de l’esport.

La tercera activitat serà la tercera edició de la cursa solidària Sosciathlon del 8 d’octubre, organitzada per l’associació que porta el mateix nom amb la col·laboració de l’Ajuntament. Hi haurà curses de natació, curses a peu, caminada i pedalada popular. Tota la recaptació es destinarà a la Fundació Noelia (nens contra la distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen VI) i la Fundació Esclerosi Múltiple.

Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet