Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / S’inaugura el curs de l’Antena del Coneixement de Cambrils

S’inaugura el curs de l’Antena del Coneixement de Cambrils

El vicerector de la URV a Cambrils, Jordi Tous, l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza i el regidor de cultura, Lluís Abella van ser els encarregats de donar el tret de sortida oficial al curs del Campus Extens de la URV a Cambrils
Data de publicació: 21/10/2016
Temàtica: Cultura, Destacat

El Centre Cultural acollia el passat dimecres la inauguració oficial del curs 2016/2017 de l’Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils, a càrrec de Jordi Tous Pallarès, Vicerector de la URV, l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza i el regidor de cultura, Lluís Abella.

Tot seguit, Veus cambrilenques, amb la conferència Segle XVIII: Antoni de Gimbernat i Arbós (1734-1816), a càrrec del cambrilenc Manel Tarés Lagunas. Acte inclòs dins del Cicle de Memòria de tardor i de l’Any Gimbernat. Cambrils 2016. L’acte es va organitzar per l’Arxiu Municipal de Cambrils, l’Antena de la URV i el Museu d’Història de Cambrils.

S’inaugura el curs de l’Antena del Coneixement de Cambrils

Programació de l’Antena del Coneixement

Dissabte, 22 d’octubre, a les 9 del matí. Parada d’autobús de l’avinguda Adelaida, al costat del Palau d’Esports Municipal.

Sortida cultural Les primeres passes de Gimbernat. A Vilallonga del Camp, visitarem el Museu Pere Virgili, l’autèntic mestre de Gimbernat. Després, a Cervera coneixerem la Universitat del segle XVIII on Antoni de Gimbernat va cursar els seus estudis acadèmics. Inscripció prèvia a museu@cambrils.org o bé trucant al telèfon 977794528. Bus i entrades als museus gratuïts. Dinar optatiu de pagament. Acte inclòs dins del Cicle de Memòria de tardor i de l’Any Gimbernat. Cambrils 2016

Organitza: Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils, Arxiu Municipal de Cambrils, Antena URV i Museu d’Història de Cambrils

 

Dilluns, 24 d’octubre, a les 7 del vespre. Biblioteca Pública Municipal

Club de lectura adult amb el Dr. John Style, professor de la URV i director del Departament d'Estudis Anglesos i Alemanys a la URV, per parlar del llibre Intercanvi de parelles i altres contes de l’escriptor Roald Dahl, dins el projecte embaDAHLITS.

Organitza: Biblioteca Pública Municipal de Cambrils i Antena URV

 

Dimecres, 26 d’octubre, a les 8 del vespre. Sala d’actes del Centre Cultural

Conferència Antoni de Gimbernat i la introducció de la pesca del bou a Cambrils, a càrrec de Pedro Otiña Hermoso, arxiver. Acte inclòs dins del Cicle de Memòria de tardor i de l’Any Gimbernat. Cambrils 2016.

Organitza: Arxiu Municipal de Cambrils, Antena URV i Museu d’Història de Cambrils

 

Diumenge 6 de novembre, al matí. Museu Agrícola de Cambrils

Taller familiar Amb l’oli, ben nets, a càrrec de l’Alzina, dins de les jornades dedicades a l’oli d’oliva extra verge. L’activitat s’iniciarà a les 11’30h i a les 12’30h. inclòs a les Jornades de l’Oli Nou i a la 2a. Biennal d’Art Gastronòmic Contemporani de Cambrils.

Organitza: Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils

Col·labora: Cooperativa Agrícola de Cambrils, Antena URV i Museu d’Història de Cambrils

 

Dimecres, 16 de novembre, a les 8 del vespre. Sala d’actes del Centre Cultural

Taller Aliments per a la salut: realitat o estafa, a càrrec de Francesc Puiggròs, coordinador científic del Centre Tecnològic de Nutrició i Salut de Reus. Activitat organitzada en el marc de la Setmana de la Ciència al Campus Extens de la URV i inclòs a la 2a. Biennal d’Art Gastronòmic Contemporani de Cambrils.

Organitza: Antena URV i Museu d’Història de Cambrils

 

Dissabte, 19 de novembre, a partir de les 11.15h. Sala de Plens de l’Ajuntament de Cambrils

Jornada Homenatge del 2n Centenari de la mort d’Antoni de Gimbernat i Arbós (1734-1816), coordinada pel Dr. Pere Mestres Ventura. Entrada lliure prèvia inscripció a museu@cambrils.org o bé trucant al telèfon 977794528.

Organitza: Dr. Pere Mestres Ventura i Ajuntament de Cambrils

Col.labora: Antena URV i Museu d’Història de Cambrils

 

Dilluns, 19 de desembre, a les 7 del vespre. Biblioteca Pública Municipal

Conferència amb tast Què bevem els dies de festa?, amb l’enòloga Pepa Menchón, dins del projecte Biblioteques amb D.O. Acte inclòs a la 2a. Biennal d’Art Gastronòmic Contemporani de Cambrils.

.               Organitza: Biblioteca Pública Municipal de Cambrils i Antena URV

Col·labora: DO Tarragona i Museu d’Història de Cambrils

Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet