Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / La Policia Local de Cambrils realitza 100 controls d’alcoholèmia per Carnaval amb un resultat de 9 positius

La Policia Local de Cambrils realitza 100 controls d’alcoholèmia per Carnaval amb un resultat de 9 positius

La primera setmana de febrer, coincidint amb Carnaval, el Servei Català de Trànsit ha realitzat una campanya d’Alcoholèmia a diferents municipis de Catalunya, de manera coordinada entre les policies locals i el cos de Mossos d'Esquadra.
Data de publicació: 13/02/2013
Temàtica: Governació, Protecció ciutadana

La regidoria de Governació recomana tenir conductes responsables i no beure si s’ha de conduir

La primera setmana de febrer, coincidint amb Carnaval, el Servei Català de Trànsit ha realitzat una campanya d’Alcoholèmia a diferents municipis de Catalunya, de manera coordinada entre les policies locals i el cos de Mossos d'Esquadra.

A Cambrils, la Policia Local ha dut a terme 100 controls d’alcoholèmia, dels quals 99 han estat preventius i un per un accident. Dels resultats d’aquests controls, que en un 9% dels casos han resultat positius, se n’han tramitat set per la via administrativa i dos per la penal.

Aquest campanya posa de manifest un lleuger augment de les conductes poc apropiades al volant, ja que en les accions preventives dutes a terme per Nadal, els positius per alcoholèmia es van quedarr en un 1,87% sobre 287 controls realitzats, i ara han augmentat.

La regidoria de Governació, per aquest motiu, demana als conductors cambrilencs que adoptin mesures de prevenció per evitar conductes de risc, que puguin posar en perill a tercers.

Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet