Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / La biblioteca de Cambrils programa una sessió de lectura en família

La biblioteca de Cambrils programa una sessió de lectura en família

El 19 de febrer (18h) la pedagoga Sílvia Palazón oferirà un contacontes per a infants d’entre 5 i 6 anys amb la implicació de pares i mares. Aquest mes també s’han organitzat dues sessions de trencaclosques per fomentar l’aprenentatge de forma lúdica.
Data de publicació: 01/02/2019
Temàtica: Cultura, Destacat

La Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils ha programat una sessió de lectura en família per a pares, mares i infants d'entre 5 i 6 anys, inclosa al cicle “Xalem amb els contes”, a càrrec de Sílvia Palazón, pedagoga,  professora de teatre i contacontes. L’activitat d’animació a la lectura, que es portarà a terme el 19 de febrer a les 18 hores, partirà de l’àlbum “Dins del Bosc” per treballar el simbolisme del bosc en els contes infantils amb la implicació de mares i pares. L’objectiu és afavorir la competència lectora i refermar l’hàbit de la lectura.

Aquest mes de febrer la Biblioteca també ha organitzat dues sessions de trencaclosques conduïdes per Alba Queralt els dilluns dia 4 i 11 a les 18 hores. Es tracta d’una activitat per fomentar l’aprenentatge de forma lúdica a través de jocs educatius per divendres segments d’edat entre els 0 i els 8 anys.

A més, segueixen les activitats per a persones inscrites. El Club de Lectura fàcil dedicarà les quatre trobades setmanals de febrer, coordinades per Pilar Febas, a llegir i comentar “El Castell impenetrable” de Jesús Ballaz. Per altra banda, s’han programat quatre sessions de “Llegim +” per acompanyar els nenes i nenes de 3r de primària en el procés d’aprenentatge lector i treballar la dicció, i una sessió de Llegir Teatre al voltant de l’obra “La bona persona de Sezuan” de Bertolt Brecht.

També continuen les trobades dels clubs de lectura infantil, juvenil i adult. Els més petits i petites es trobaran el 22 de febrer (18 hores) per comentar “Una historia de fútbol” de José Roberto: El grup de joves compartiran sessió el dia 22 de febrer a les 19 hores per parlar del llibre “Diumenge al matí, al peu del salze” de Dolors Garcia. I 25 de febrer serà el torn del Club de Lectura Adult, per comentar el llibre “Sostiene Pereira”, d’Antonio Tabucchi, en una sessió que comptarà amb la participació d’Isabel Castro i Víctor Feliu.

Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet