Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / L’operatiu “Joguines segures” immobilitza 497 joquines a Cambrils

L’operatiu “Joguines segures” immobilitza 497 joquines a Cambrils

La Policia Local ha organitzat per primera vegada el dispositiu, en el qual també hi ha participat MMEE, CNP i Inspecció de treball. S’han inspeccionat quatre locals, al Port i a la Vila.
Data de publicació: 09/12/2014
Temàtica: Destacat, Protecció ciutadana

Els agents durant l'operació

Avui al mati, la Policia Local de Cambrils ha dut a terme el dispositiu “Joguines Segures”, que tenia per objectiu donar compliment a la normativa administrativa en matèria de seguretat en les joquines i d’altres productes de consum que es venen en en alguns basars.

Els agents han inspeccionat quatre locals del municipi, dos situats a la zona del Port i dos més a la zona de la Vila i, en l’actuació s’han detectat infraccions administratives, principalment vinculades a l’etiquetatge i a les condicions de seguretat de les joquines. Com a conseqüència de l’operatiu, els agents han immobilitzat un total de quatre-centes noranta-set  joquines.

En relació a les denúncies cursades, aquestes seran traslladades al departamento de Consum de la Generalitat de Catalunya, que és l’òrgan sancionador en aquesta matèria.

Acció conjunta

L’operatiu l’han format un total de deu efectius policials, dels quals sis eren membres de la Policia Local de Cambrils, dos eren agents del Cos de Mossos d’Esquadra de Cambrils i dos més, agents de la unitat d’estrangeria del Cos Nacional de Policia a Reus. L’acció ha comptat també amb  un membre de la Inspecció de Treball.

En campanyes passades, la Policia Local havia fet alguna actuació amb el departament de Consum, però enguany ha estat la primera vegada que el cos cambrilenc assumeix la direcció de l’operatiu i que aquest es realitza amb altres cossos de seguretat.

Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet