Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / L’esplai municipal El Gripau Blau fa una xocolatada al Parc del Pescador de Cambrils

L’esplai municipal El Gripau Blau fa una xocolatada al Parc del Pescador de Cambrils

Els integrants de l’Esplai Municipal “El Gripau Blau”, el servei especialitzat de lleure per a persones amb discapacitat psíquica, van gaudir d’una Xocolatada el passat cap de setmana, al Parc del Pescador. Els membres de l’Esplai van desplaçar-se al Parc acompanyats pels seus monitors i un grup de persones voluntàries amb l’objectiu de conviure i compartir un matí de diversió.
Data de publicació: 05/02/2013
Temàtica: Benestar social

Xocolatada de l'esplai Gripau Blau al Parc del Pescador

Els integrants de l’Esplai Municipal “El Gripau Blau”, el servei especialitzat de lleure per a persones amb discapacitat psíquica,  van gaudir d’una Xocolatada el passat cap de setmana, al Parc del Pescador. Els membres de l’Esplai van desplaçar-se al Parc acompanyats pels seus monitors i un grup de persones voluntàries amb l’objectiu de conviure i compartir un matí de diversió.  

La organització d’aquesta activitat els va permetre viure una experiència lúdica diferent  alhora que relacionar-se amb altres joves. La Xocolatada es va realitzar gràcies a la col·laboració de la  Xurreria “Ciutat de Girona”, que també va oferir al desembre més de 100 racions de xocolata desfeta amb pastes als nens i nenes dels centres oberts Alba i Albamar .

Comparteix
arxivat sota:
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet