Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / L’Escola Municipal de Música de Cambrils ofereix a les escoles l’espectacle “La Vaca Florinda”

L’Escola Municipal de Música de Cambrils ofereix a les escoles l’espectacle “La Vaca Florinda”

Les representacions per l’alumnat de P4 i P5 s’han portat a terme de l’1 a l’11 d’abril. L’activitat està realitzada per Eva Garriga, Albert Carbonell i Marcel Pascual, amb la coordinació d’Ivan Babiloni.
Data de publicació: 11/04/2019
Temàtica: Destacat, Ensenyament

L'Escola Municipal de Música de Cambrils ha oferet novament a tots els nens i nenes de P4 i P5 de les escoles de Cambrils l'espectacle musical La Vaca Florinda. Es tracata d’un conte de Manel Justícia musicat per S. Hernández, S. Esparza i F. Andechaga, que explica la història d'una vaca que somniava ser pallassa i un dia decideix anar al circ per fer realitat el seu somni.

L'activitat està realitzada pels professors de l'escola de música Eva Garriga (veu i escenografia), Albert Carbonell (piano) i Marcel Pascual (violí), amb la coordinació d'Ivan Babiloni. Les representacions s’han portat a terme a la Sala Beethoven de l'escola en horari matinal des del dia 1 d’abril fins avui, 11 d'abril de 2019.

Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet