Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / L’Aula de Teatre del Casal Municipal de Gent Gran s’acosta als joves dels instituts

L’Aula de Teatre del Casal Municipal de Gent Gran s’acosta als joves dels instituts

L’objectiu de l’activitat és posar en contacte dues generacions: els adolescents i la gent gran. Les representacions de l’espectacle “El gordo, el lleig i el tonto” han començat avui amb els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Mar de la Frau. L’última sessió comptarà amb la col·laboració dels alumnes de l’Institut Cal·lípolis, que maquillaran els actors
Data de publicació: 20/03/2017
Temàtica: Benestar social, Cultura, Destacat, Ensenyament

L’Aula de Teatre del Casal Municipal de la Gent Gran, dirigida per Jordina Ros, ha iniciat avui les representacions pels alumnes dels instituts de Cambrils, en el marc de les VII Jornades d’Intercanvi generacional i teatre social de Cambrils. L’espectacle d’enguany es titula “El gordo, el lleig i el tonto”  (Assetjament a totes les edats) i servirà per posar en contacte dos grups de generacions diferents, en aquest cas adolescents i gent gran del municipi.

L’objectiu és crear punts de trobada perquè les dues generacions comparteixin vivències i inquietuds a través de dinàmiques teatrals participatives. Els primer grup de joves en  participar en el projecte han estat els 90 alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Mar de la Frau, que s’han desplaçat amb el trenet turístic fins al Casal.

Les representacions continuaran aquesta setmana cada migdia i arribaran a un total de  440 alumnes dels següents centres: Institut Mar de la Frau, Escola d’Hoteleria i Turisme, Cardenal Vidal i Barraquer, Institut Cambrils, Institut Jaume I de Salou i Institut Ramon Berenguer IV. En l’última de les representacions, el projecte comptarà amb la col·laboració dels  alumnes de 2n curs de maquillatge de l’Institut Cal·lípolis de Tarragona, que vindran a maquillar els actors.

Calendari

Dia 20 de març a les 12h.

Institut Mar de la frau. 3r. ESO (90 alumnes)

Dia 21 de març a les 12h.

Institut Escola d’Hoteleria i Turisme (Grau superior de informació i Assistència turístiques perfil professional d’Animació Turística) ( 20 alumnes)

Cardenal Vidal i Barraquer. 1r ESO (90 alumnes)

Dia 22 de març a les 12h.

Cardenal Vidal i Barraquer 3r. ESO (90 alumnes)

Institut Jaume I de Salou Grau mitjà d’atenció a persones  dependents (40 alumnes)

Dia 23 de març a les 12h

Institut Cambrils (55 alumnes) 3r. ESO

Institut Jaume I  de Salou , Art escèniques (25 alumnes)

Dia 24 de març a les 12h.

Institut. Ramon Berenguer IV 3r. ESO (70 alumnes)

Comparteix
arxivat sota: ,
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet