Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / L’Arxiu Municipal de Cambrils publica les actes municipals de l’Ajuntament entre 1705 i 1840

L’Arxiu Municipal de Cambrils publica les actes municipals de l’Ajuntament entre 1705 i 1840

La publicació dels documents és una manera de sumar-se a la celebració del Dia Internacional dels Arxius. És una de les sèries històriques més consultades per cercar informació sobre fets significatius relacionats amb Cambrils.
Data de publicació: 10/06/2019
Temàtica: Cultura, Destacat

L’Arxiu Municipal de Cambrils (AMCAM) celebra el Dia Internacional dels Arxius (9 de juny) amb la publicació de les actes municipals de l'Ajuntament de Cambrils entre els anys 1705 i 1840.

Les actes informen de les decisions que la corporació municipal adopta davant de tots els assumptes i esdeveniments que tenen lloc en el municipi i d'aquells que pel motiu que sigui transcendeixen més enllà del mateix municipi. Són una font excel·lent on cercar informació sobre fets significatius relacionats amb Cambrils i per entendre la manera com el municipi ha evolucionat fins als nostres dies.

La sèrie d’actes municipals és una de les sèries històriques més consultades a l’Arxiu Municipal de Cambrils. A conseqüència d’aquest ús freqüent per investigadors i divulgadors culturals, es va considerar oportú digitalitzar-les amb l’objectiu de garantir la supervivència dels documents originals en les millors condicions possible i garantir d’aquesta manera, la conservació dels originals per les properes generacions.

Les actes han estat digitalitzades en col·laboració amb l'Arxiu Comarcal del Baix durant els anys 2017 i 2018. Ara es poden consultar en línia mitjançant l'enllaç: https://www.cambrils.cat/arxiu

Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet