Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / L’Arxiu Municipal de Cambrils celebra el Dia Internacional dels Arxius

L’Arxiu Municipal de Cambrils celebra el Dia Internacional dels Arxius

L’AMCAM ha publicat una exposició virtual dedicada als 60 anys d’Homenatge a la Vellesa. Les fotografies procedeixen del fons municipal, el fons Ortoneda i el fons de l’Associació d’Antics Alumnes de la Salle.
Data de publicació: 08/06/2018
Temàtica: Cultura, Destacat

L’Arxiu Municipal de Cambrils (AMCAM) participa aquest any en la celebració del Dia Internacional dels Arxius, que se celebra el 9 de juny, amb una exposició virtual relacionada amb els 60 anys d’homenatge a la vellesa. Aquesta exposició, presentada  en el marc de la passada fira de l’any 2017, recull una quarantena de fotografies històriques i cartells relacionats amb l’acte.

Des de l’any 1958, l’Associació d’Antics Alumnes de la Salle organitza un acte d’homenatge a les persones més grans de Cambrils. Històricament, aquest acte s’ha inscrit dins de la programació de la Fira. El primer diumenge de juny, els avis i àvies de Cambrils, acompanyats dels seus familiars a manera de padrins, s’adrecen primer a Missa i després al dinar col·lectiu al Palau Municipal d’Esports de Cambrils.

Mitjançant una quarantena de fotografies i una dotzena de cartells, us proposem fer un recorregut per aquests seixanta anys d’homenatge a la vellesa. A les imatges podreu localitzar tant les persones homenatjades així com aquelles que han fet possible que durant seixanta anys Cambrils presenti els seus respectes a les persones grans.

Totes les fotografies presentada en aquesta exposició es conserven a l’AMCAM i procedeixen del fons municipal, del fons Ortoneda Vernet i del fons Associació antics alumnes de La Salle, a més d’algunes altres cedides per particulars.

Us convidem a observar els petits detalls i a recordar aquells moments importants de l’homenatge a la vellesa mitjançant l’enllaç: http://www.cambrils.cat/arxiu/recerca-i-difusio/difusio-del-patrimoni-cultural/exposicions/60-anys-d-homenatge-a-la-vellesa/view

Amb la publicació d’aquesta exposició virtual, l’AMCAM continua divulgant per diferents canals elements del patrimoni documental, sempre seleccionats i situats en el seu context, per tal d’ajudar a comprendre millor la història i la realitat de Cambrils.

Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet