Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / L’alcaldessa rep un grup d’alumnes d’un institut francès que fan un intercanvi amb el Ramon Berenguer IV

L’alcaldessa rep un grup d’alumnes d’un institut francès que fan un intercanvi amb el Ramon Berenguer IV

La seva estada a Cambrils, del 6 al 13 d’abril, compagina cultura, esport i lleure. Una vintena de joves de l’institut cambrilenc van viatjar a Saing Gaudens a finals de setembre. Les sortides formen part d’un projecte de cooperació educativa i pedagògica transversal.
Data de publicació: 10/04/2019
Temàtica: Alcaldia, Destacat, Ensenyament

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el regidor d’Ensenyament, Alejandro Garcia, han rebut avui 21 alumnes del Collège Didier Laurat de Saint Gaudens acompanyats d’estudiants de francès de 3r i 4t d’ESO de l’Institut Ramon Berenguer IV de Cambrils, amb qui estan fent un intercanvi.

L’estada dels joves francesos a Cambrils, del 6 al 13 d’abril forma part d’un projecte de cooperació educativa i pedagògica entre els dos centres educatius iniciat el 2017, que s’articula al voltant de tres assignatures (espanyol, educació física i francès).

Els grup d’alumnes va arribar dissabte al matí i, després d’una recepció a l’institut, van passar el cap de setmana amb les famílies. El dilluns van fer diverses activitats esportives a la platja i van practicar el rem, dimarts van visitar Barcelona i avui han fet la ruta pels espais de la Guerra Civil de Cambrils i han visitat la Vil·la Romana de la Llosa.

Aquest vespre tenen previst assistir a l’assaig dels Xiquets de Cambrils i demà faran una sortida al Port Aventura. El divendres al vespre s’acomiadaran amb un taller de ball a l’Ateneu Juvenil i dissabte al matí agafaran el vol de tornada.

L’alumnat cambrilenc que estudia francès de 3r i 4t d’ESO ja va viatjar a Saint Gaudens a finals de setembre, on van fer una estada de 8 dies, convivint amb famílies franceses i realitzant activitats culturals, esportives i lúdiques.

Visita de l’Escola Joan Ardèvol

D’altra banda, avui també han visitat l’Ajuntament l’alumnat de P5 i1r de l’Escola Joan Ardèvol. L’alcaldessa els ha explicat el funcionament de l’administració local i ha respost a les preguntes formulades pels nens i nenes a la Sala de Plens. Posteriorment, els nens i nenes han continuat el recorregut per les dependències municipals, acompanyats pels agents escolars, que també els han resolt dubtes relacionats amb la Policia Local.

Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet