Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / L’Ajuntament presenta les línies estratègiques de Cooperació i Solidaritat a Cambrils pel 2016-2020

L’Ajuntament presenta les línies estratègiques de Cooperació i Solidaritat a Cambrils pel 2016-2020

La presentació pública del Pla Director de Cooperació i Solidaritat tindrà lloc el dilluns 11 d’abril, a les 19:30 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament
Data de publicació: 07/04/2016
Temàtica: Participació, Relacions cíviques

Per a l’equip de govern de l’Ajuntament de Cambrils, la cooperació és una tasca fonamental a dur a terme. Tot i el context actual de crisi econòmica i de vulnerabilitat d’un sector creixent de la població es necessita més que mai potenciar la cooperació al desenvolupament per educar en la pau, fomentar els drets humans i lluitar contra les causes de la pobresa i els conflictes del món, que també en definitiva són els nostres.

Per aquest motiu, el proper dilluns 11 d’abril es presentaran públicament les línies estratègiques de Cooperació i Solidaritat a Cambrils pel període 2016-2020 que s’han elaborat a través del procés participatiu “I tu com veus el món? Què hi pinta Cambrils?”. La presentació pública del Pla Director de Cooperació i Solidaritat tindrà lloc a les 19:30 hores a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Cambrils, juntament amb les entitats del Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat, vol dotar-se d’aquest pla director. Aquest és un document municipal estratègic que planteja per als propers anys una planificació clara i temporalitzada de com i on ha d’anar l’acció de cooperació al desenvolupament i de sensibilització que es fa des dels diversos àmbits municipals i dels sectors ciutadans locals.

Aquets Pla s’ha fet  a través d’un ampli procés participatiu en el qual, s’ha recollit la valoració de la ciutadania a través d’enquestes a peu de carrer, s’ha recollit l’opinió de les entitats a través d’un qüestionari i s’ha dut a terme un taller deliberatiu amb les entitats de cooperació i els grups municipals. A partir d’aquí, s’ha elaborat un diagnòstic de la situació actual, s’ha deliberat i prioritzat sobre les accions a fer s’ha redactat el Pla d’acció 2016-2020 que tot just el proper dilluns es presentarà. Restarà a partir d’ara la seva execució, seguiment i avaluació del Pla.

Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet