Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / L’Ajuntament de Cambrils rep la visita de la nova coordinadora territorial de Joventut de la Generalitat

L’Ajuntament de Cambrils rep la visita de la nova coordinadora territorial de Joventut de la Generalitat

Carmina Blay ha escollit el municipi, com a referent en polítiques de joventut, per una de les seves primeres trobades amb el territori
Data de publicació: 20/09/2018
Temàtica: Destacat, Joventut

L’Ajuntament de Cambrils ha rebut avui la nova coordinadora territorial de Joventut, Carmina Blay Boquera, recentment incorporada, acompanyada de la tècnica de suport al territori, Marta Ortoneda. Joventut Cambrils, com a referent en polítiques de joventut, ha estat una de les primeres visites que ha realitzat la nova coordinadora al territori.

Carmina Blay s’ha reunit amb el regidor de Joventut, Eduard Pellicer, i les tècniques del Departament, que li han explicat el Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2020 vigent, tot fent un repàs dels diferents programes i accions previstos per aquests anys. Durant la visita també han fet un recorregut per les instal·lacions de l’Ateneu Juvenil (planta subterrani, planta baixa i primera planta), on estan distribuïts els diferents espais i serveis adreçats a joves.

Una de les prioritats de Carmina Blay és conèixer el territori i les seves necessitats. Des de la coordinació s’oferirà un suport d’assessorament amb professionals experts pel nou projecte de dinamització juvenil a l’Ateneu, ampliant així la dimensió de serveis i espais que oferirà el Departament a joves de Cambrils.

Comparteix
arxivat sota:
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet