Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / L’Ajuntament de Cambrils rep el certificat del Banc de Bones Pràctiques

L’Ajuntament de Cambrils rep el certificat del Banc de Bones Pràctiques

El regidor Eduard Pellicer va recollir ahir la distinció en un acte a l’Auditori Axa de Barcelona. És una iniciativa de la Fundació Carles Pi i Sunyer que pretén promoure la millora i la innovació en els governs locals.
Data de publicació: 15/02/2019
Temàtica: Destacat, Smartcity

L’Ajuntament de Cambrils ha estat distingit amb el certificat de bona pràctica en el període 2014-2018 dins del Banc de Bones Pràctiques (BBP) impulsat per la Fundació Carles Pi i Sunyer d’estudis autonòmics i locals, amb la col·laboració de la Federació de Municipis de Catalunya. El regidor de Transparència i Noves Tecnologies de Cambrils, Eduard Pellicer va recollir ahir el certificat en un acte sobre innovació democràtica i govern local organitzat a l’Auditori Axa de Barcelona. El lliurament va anar a càrrec del president de la Federació de Municipis de Catalunya i alcalde de Pineda de Mar; Àngel Garcia Fontanet, president de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals

El Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals és un servei de detecció, sistematització i difusió d’experiències innovadores de govern i gestió municipal. Aquesta plataforma, que ha estat pionera, és una referència per als responsables de les polítiques municipals ja que hi poden trobar idees útils i innovadores per a la gestió del dia a dia.

Una de les experiències incloses en aquest Banc són els laboratoris urbans de Cambrils al Parc del Pescador i al passeig Albert, on s’hi ha executat diversos projectes pilot com la sensorització de zones de càrrega i descàrrega, la implantació de punts de càrrega de vehicles elèctrics o els passos de vianants intel·ligents. El regidor ha destacat l’aposta de l’Ajuntament de Cambrils per aplicar solucions innovadores per millorar els serveis urbans i la qualitat de vida de la ciutadania a través d’una gestió eficient dels recursos.

Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet