Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / L’Ajuntament de Cambrils presenta el Pla Municipal de Joventut 2017-2020

L’Ajuntament de Cambrils presenta el Pla Municipal de Joventut 2017-2020

El document, aprovat pel Ple el gener, és fruit d’un procés participatiu que va comptar amb tallers, enquestes i entrevistes. Gairebé la meitat de les 77 accions previstes són novetats que s’aniran incorporant en els propers 4 anys. La participació dels joves és un dels pilars fonamentals de les polítiques de joventut.
Data de publicació: 06/04/2017
Temàtica: Destacat, Joventut, Participació

L’Ajuntament de Cambrils presentarà en societat el Pla Municipal de Joventut 2017-2010 amb una festa a la Sala de Concerts de l’Ateneu Juvenil el proper divendres 7 d’abril a les 21 hores. L’acte inclourà una actuació de la Feliça i el Mariano i una sessió dels Dj’s Peixampler.

El document, aprovat pel Ple Municipal el passat 31 de gener està elaborat per l’expert en polítiques de joventut Pep Montes, així com amb l’equip de joventut de Cambrils. Aquest és el quart pla estratègic de joventut de Cambrils, que fa 21 anys va ser un dels Ajuntaments pioners en la planificació d’aquestes polítiques.

El Pla és fruit de totes les aportacions fetes pels joves en el procés de participació que es va dur a terme a finals de 2015 i part de 2016. La diagnosi es basa en dades quantitatives i qualitatives recollides a partir d’una enquesta online, quatre tallers participatius de joves, un taller d’experts i entrevistes individuals en profunditat a diferents joves.

Les estratègies i els eixos del Pla

El Pla conté 4 estratègies-idees bàsiques transversals.

-          LA PARTICIPACIÓ. Cambrils pensa en jove

-          TECNOLOGIA. Comunicar, compartir, col·laborar

-          FORMACIÓ-TREBALL-PROJECTE DE VIDA. De l’Institut al món

-          SALUT-HÀBITS-DRETS I VALORS a través de les EMOCIONS. Sans, lliures i potents

El pla contempla 6 eixos, 16 programes i 77 accions. De les 77 accions, 33 són novetats que s’aniran incorporant en els propers 4 anys.

Entre aquestes noves accions, n’hi ha algunes on la participació-implicació dels joves és imprescindible perquè sinó no tenen cap mena de sentit. Aquest és el missatge que el Departament de Joventut vol traslladar als joves el proper 7 d’abril per tal d’encoratjar-los a opinar, decidir i transformar part de l’actualitat amb la seva proactivitat, ja que sense la seva implicació Cambrils no seria el mateix.

Una Setmana Santa intensa a l’Ateneu

L'activitat continua aquesta Setmana Santa a l'Ateneu Juvenil. Del 10 al 13 de maig hi haurà un torneig FIFA que funcionarà com un mundialet amb pica pica per tots els participants i premi pel guanyador, quatre tallers de Bollywood (ball, henna, pentinats i maquillatge) i una galeria per dibuixar amb tot el material necessari.  Les inscripcions a les activitats es poden fer fins al mateix dia.

Comparteix
arxivat sota:
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet