Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / L’Ajuntament de Cambrils posa en marxa el cicle de xerrades “Tastet de Rutes” per obrir-se a nous públics

L’Ajuntament de Cambrils posa en marxa el cicle de xerrades “Tastet de Rutes” per obrir-se a nous públics

La primera sessió titulada “La ruta de la seda. Seguint les passes de Marco Polo” anirà a càrrec de Lluís Nuñez i Núria Borràs. Es portarà a terme aquest dilluns, 3 de desembre, per l’alumnat de l’Escola d’Adults.
Data de publicació: 30/11/2018
Temàtica: Destacat, Participació

El Departament de Participació i Cooperació de l’Ajuntament de Cambrils diversifica l'oferta d'activitats i es dirigeix a nous públics amb el cicle de xerrades "Tastet de rutes", que consta d’algunes sessions dirigides a diferents col·lectius com l’alumnat de l’Escola d’Adults i el Centre Obert i d’altres que es realitzaran als Centres Cívics i seran obertes al públic general.

El cicle arrencarà a l’Escola d’Adults el proper dilluns, 3 de desembre de 19 a 20 hores. La primera xerrada, titulada “La ruta de la seda.  Seguint les passes de Marco Polo” anirà a càrrec de Lluís Núñez i Núria Borràs, que relataran el seu periple de 3 anys a través dels països i dels camins que van conformar aquesta llegendària ruta. Des d'Istanbul fins a Xi'an, mostraran insòlites fotografies del seu viatge i acostaran els alumnes a la història, les costums i les religions de les zones visitades.

Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet