Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / L’Ajuntament de Cambrils posa en funcionament dos nous aparcaments gratuïts al barri d’Horta de Santa Maria

L’Ajuntament de Cambrils posa en funcionament dos nous aparcaments gratuïts al barri d’Horta de Santa Maria

Ja s’ha condicionat i obert un solar a l’avinguda Mestral (55 places) i properament s’iniciaran els treballs en una finca de Xalet d’en Bau (118 places)
Data de publicació: 18/07/2018
Temàtica: Destacat, Mobilitat

L’Ajuntament de Cambrils ha signat acords amb dues empreses propietàries de dues finques situades al carrer Mestral 5 i Xalet d’en Bau 16 per convertir-les en aparcaments alternatius gratuïts i guanyar 173 noves places al barri d’Horta de Santa Maria.

Dilluns passat ja es va posar en funcionament el pàrquing Mestral, amb una capacitat de 55 places, després de treballs de condicionament consistents en l’anivellament del terreny, l’estesa i compactació d’asfalt triturat i la senyalització de l’entrada.

D’altra banda, el nou pàrquing Xalet d’en Bau 2, molt a prop del ja existent al costat de l’estació d’autobusos, s’obrirà properament, una vegada finalitzats els treballs de neteja i compactació de terreny.

Aquestes places de zona blanca se sumen a les 72 noves places de zona blanca que es van guanyar amb la reordenació del barri d’Horta de Santa Maria. Així doncs, aquest estiu Cambrils disposarà de 245 noves places gratuïtes, que compensen les 130 que es van perdre a l’aparcament de zona taronja d’Horta de Santa Maria amb motiu de les obres del complex residencial i augmenten el nombre total de places d’estacionament amb un balanç positiu de 115.

Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet