Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / L'alcaldessa de Cambrils rep un grup de joves francesos que realitzen una estada de pràctiques Erasmus+

L'alcaldessa de Cambrils rep un grup de joves francesos que realitzen una estada de pràctiques Erasmus+

El programa es porta a terme a través de L’Institut d’Horticultura i Jardineria de Reus. Quatre de les sis empreses que acolliran l’alumnat de Chambéry són de Cambrils.
Data de publicació: 01/04/2019
Temàtica: Destacat, Ensenyament

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha rebut avui a la Sala de Plens a 33 alumnes de l’Institut de Chambéry (França) que realitzaran una estada de pràctiques en el marc del programa Erasmus+, adreçat a alumnat que cursa estudis de Formació Professional, amb l’acompanyament de l’Institut d’Horticultura i Jardineria de Reus.

L’alumnat realitzarà les pràctiques en empreses relacionades amb els sectors del paisatgisme, la jardineria, la producció vegetal i els serveis a la comunitat. Concretament, 18 joves treballaran en pràctiques a Cambrils: 5 a Agrotarraco, 4 a Urbaser, 5 a Verdcamp i 4 a les escoles bressol municipals  Maria Dolors Medina i la Galereta  (Ingesol). La resta d’alumnat es destinarà a Vivers Gassó de Montroig (5 alumnes) i les Escoles Bressol de Reus (9 alumnes) (Sagessa).

L’alcaldessa de Cambrils ha felicitat als instituts i a les empreses per la implicació en aquest projecte,  que posa en valor la formació professional en el Marc Europeu i que es basa en la col·laboració público-privada, ha donat la benvinguda a les persones participants i les ha convidat a gaudir del territori.

Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet