Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / L'Ajuntament de Cambrils rep un reconeixement de la Fundació Tarragona Smart Mediterranian

L'Ajuntament de Cambrils rep un reconeixement de la Fundació Tarragona Smart Mediterranian

El lliurament de guardons es va portar a terme ahir en el marc del Tarragona Smart Fòrum 2019
Data de publicació: 01/03/2019
Temàtica: Destacat, Smartcity

L’Ajuntament de Cambrils va rebre ahir un reconeixement de la Fundació Tarragona Smart Mediterranian pel Projecte Cambrils ciutat de la ciència i la innovació. La responsable tècnica informàtica municipal, Maria Bayà, va recollir el guardó, durant el Tarragona Smart Fòrum 2019 que es va celebrar ahir a Casa Joan Miret de Tarragona.

El projecte Cambrils ciutat ciència i innovació situa a Cambrils en el paradigma de "Ciutat intel·ligent", per tal d'esdevenir una ciutat dinàmica, oberta, i connectada al món, referent en cultura i amb un ecosistema econòmic innovador, mantenint l'esperit de vila marinera ideal per viure, treballar i gaudir tot l'any.

El projecte basa la transformació de Cambrils en 14 programes i un pla d'actuació amb 173 accions, el 51% de les quals són propostes directes de la ciutadania. El pla estableix un full de ruta a curt, mig i llarg termini per avançar en el paradigma de smart city i la metodologia per desenvolupar i mantenir l'ecosistema d'innovació en vers aquests quatre eixos clau: persones: benestar social & qualitat de vida; sostenibilitat mediambiental i resiliència; dinamització i creixement econòmic, i bon govern: transparent i eficient.

En el mateix acte, amb l’assistència d’una setantena de persones, la fundació van lliurar 16 guardons més per reconèixer l’empenta que professionals del sector públic i privat tenen en el territori d’influència ajudant a que en aquesta zona del Mediterrani s’assumeixi l’arribada del futur per millorar la vida de les persones. Posteriorment el  CEO & Founder Magnore e-Health & e-Learning Services, Juan Domingo, va pronunciar la conferència “Connectivitat i aprenentatge, claus de l’èxit social i empresarial”.

Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet