Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / L'Ajuntament de Cambrils renova els jocs del parc infantil de la plaça Carles Roig

L'Ajuntament de Cambrils renova els jocs del parc infantil de la plaça Carles Roig

S'hi ha instal·lat un gronxador de dues places i un tobogan
Data de publicació: 19/08/2014
Temàtica: Destacat, Espai Públic, Medi ambient

Parc infantil

L'Ajuntament de Cambrils ha renovat els jocs del parc infantil de la plaça Carles Roig. Els dos nous elements instal·lats aquest agost són un tobogan per nens d’entre 3 i 12 anys i un gronxador de dues places per petits a partir d’un any. Un dels dos gronxadors és una cadireta de seguretat pensada per infants d’un a tres anys, que necessiten una major subjecció per evitar caigudes. El cost de les noves atraccions ha estat de 5.231 euros (IVA inclòs).

Durant aquest mateix mes, també s’hi col·locaran una o dues molles, en funció de l’espai disponible, que provenen d’altres àrees de joc en desús de la urbanització de Quatre Camins).

Els jocs existents a la plaça Carles Roig que s’han retirat eren un tobogan-balena metàl·lic d’edat d’ús de 2 a 6 anys i un banc-ona. El tobogan es restaurarà i s’instal·larà a l’àrea de jocs infantils de l’avinguda Vidal i Barraquer, ja que es tracta del mateix model dels jocs que actualment hi ha en aquesta zona i hi ha espai suficient per col·locar-lo.

Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet