Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / L'Ajuntament de Cambrils obre dues convocatòries per seleccionar professorat per l’Escola Municipal de Música

L'Ajuntament de Cambrils obre dues convocatòries per seleccionar professorat per l’Escola Municipal de Música

El centre necessita un/a professor/a de trompeta i un/a de llenguatge musical. Les persones interessades poden presentar les sol·licituds fins el 7 d’agost.
Data de publicació: 20/07/2018
Temàtica: Destacat, Ensenyament

L’Ajuntament de Cambrils ha obert dos processos de selecció de personal per a la provisió d’una plaça de professor/a de llenguatge musical i una altra de professor/a de trompeta per l’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC). Les persones interessades poden presentar les seves sol·licituds fins el 7 d’agost.

La dues places, assimilades al grup A, subgrup A1, són laborals temporals a jornada parcial. En el cas del professor/a de trompeta és d’un 50% de la jornada (15 hores setmanals) i en el cas del professor/a de llenguatge musical és d’un 55,83% de la jornada (16 hores i 45 minuts setmanals).

La selecció es realitzarà mitjançant un sistema de prova pràctica amb concurs. La prova consistirà en impartir una classe pràctica d’una durada màxima d’entre 20 i 30 minuts a un grup classe d’alumnes d’entre 7 i 9 anys aportats per l'EMMC. Es valorarà la capacitat didàctica.

A l’espai d’oferta d’ocupació pública de l’Ajuntament es poden consultar les bases generals i específiques i descarregar el model de sol·licitud.

 

Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet