Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / L'Ajuntament de Cambrils amplia el servei especial d’autobús per anar al cementiri per Tot Sants

L'Ajuntament de Cambrils amplia el servei especial d’autobús per anar al cementiri per Tot Sants

El bus urbà farà quatre expedicions diàries d’anada i tornada el dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre. Enguany el servei serà gratuït per a totes les persones usuàries.
Data de publicació: 26/10/2018
Temàtica: Destacat, Mobilitat

El servei especial de l’autobús urbà de Cambrils per anar al cementiri per Tot Sants s’ha ampliat i enguany serà gratuït. La regidoria de Protecció Ciutadana i Mobilitat de Cambrils ha decidit tornar a oferir i millorar aquest servei llançadora que es va posar en marxa l’any passat per facilitar el desplaçament a les persones que vulguin anar a recordar els seus difunts.

L’autobús urbà farà quatre viatges diaris d’anada i tornada, tres de matí i un de tarda, el dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre. El servei connectarà la zona central del municipi amb el municipi mitjançant un itinerari circular.

Les expedicions sortiran del Casal a les 9:30, 10:30, 11:30 i 15:30 hores i arribaran al cementiri 17 minuts més tard amb parades a l’Estació de Bus, Jaume I, Creu de la Missió, Passeig Albert i Carles Roig. Les expedicions de tornada es faran a les 11, les 12, les 13 i les 17 hores i el recorregut passarà per les parades de Carles Roig, Passeig Albert, Casal, Estació de Bus i Jaume I i acabarà a Creu de la Missió.

Us podeu descarregar els horaris i el mapa del recorregut des d’aquest enllaç.

Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet