Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / Èxit del curs de dietètica saludable de la Universitat d’Estiu de la URV a Cambrils

Èxit del curs de dietètica saludable de la Universitat d’Estiu de la URV a Cambrils

És la primera activitat de la universitat a la Torre del Llimó després de la signatura del conveni amb l’Ajuntament de Cambrils per promoure programes de formació en l’àmbit de la dieta mediterrània i la salut
Data de publicació: 16/06/2017
Temàtica: Cultura, Destacat, Ensenyament

El “Taller de dietètica saludable: planificació de menús setmanals” que es va portar a terme ahir a la Torre del Llimó de Cambrils va ser tot un èxit. Aquest curs de la Universitat d’Estiu de la URV, que forma part de l’Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils, va despertar un gran interès i va aconseguir el màxim d’inscrits.

Els 25 alumnes inscrits van poder analitzar els seus hàbits alimentaris i el seu estat nutricional mitjançant l'antropometria. Després van estudiar diferents exemples de dietes saludables i, finalment, van dissenyar el seus menús setmanals.

Aquesta és la primera activitat de la Universitat Rovira i Virgili a la Torre del Llimó després del conveni signat amb l’Ajuntament de Cambrils el passat 21 de desembre per promoure programes de formació en l’àmbit de la dieta mediterrània i la salut.

El curs va ser impartit per Rafel Balanzà Roure, professor associat de la Unitat de Nutrició Humana del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la Facultat de Medicina de la URV.

L'objectiu del taller era donar a conèixer al públic en general, universitari o no, conceptes bàsics d'alimentació i nutrició saludable, posant en pràctica les bases científiques teòriques actuals. Tothom coneix la importància de l'alimentació en la prevenció i el tractament de les malalties més freqüents a la nostra societat (sobrepès, obesitat, diabetis, malalties cardiovasculars i càncer). Però moltes vegades no és fàcil que la població entengui el coneixement científic actual sobre aquest tema i, més encara, que el pugui aplicar de forma pràctica en el dia a dia.

Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet