Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / Els infants coneixen de primera mà com es fa la Revista dels Súpers

Els infants coneixen de primera mà com es fa la Revista dels Súpers

El passat dia 30 es va donar inici a una nova temporada del Club de Lectura Infantil amb la visita de la Cecília Lorenzo, coordinadora de la Revista dels Súpers.
Data de publicació: 03/11/2015
Temàtica: Cultura, Destacat

Lorenzo va explicar com es fa la revista mitjançant una sèrie de preguntes sobre el què, el qui, el com i el quan: què és la Revista dels Súpers, qui la fa, com es fa, cada quan es publica... D'aquesta manera els nens i nenes assistents van poder conèixer curiositats com que la plantilla està formada per 20 persones entre directora, coordinadora, redactors, correctors, il·lustradors; que treballen des de casa i que només es veuen de tant en tant ja que la tecnologia els és de molta ajuda per al treball en cooperació i a distància; i també que per tal de treballar-hi tots tenen diferents professions i han hagut d'estudiar molt i formar-se.

Un cop acabada la xerrada es va fer entrega dels dos llibres que es llegiran aquest mes de novembre: El Monstruo, de Daniel Martin Castellano a Lóguez, i Les Galetes del Saló de Te Continental, de Josep Maria Fonalleras a El Vaixell de Vapor. El primer llibre ha estat triat per tal d'afegir-se a les Jornades per a l'eliminació de la violència contra les dones i, el segon, és un clàssic del club de lectura infantil, que ja s'ha llegit en diferents ocasions i va ser Premi Vaixell de Vapor l'any 2007.

Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet