Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / Els centres oberts de Cambrils acullen quatre xerrades preventives dels Mossos d’Esquadra

Els centres oberts de Cambrils acullen quatre xerrades preventives dels Mossos d’Esquadra

El centre cívic de Cambrils és la seu d’un cicle de quatre xerrades preventimes que han organitzat conjuntament el cos de Mossos d’Esquadra i el departament de Benestar social de l’Ajuntament de Cambrils.
Data de publicació: 17/04/2013
Temàtica: Governació

Una de les xerrades realitzades va abordar el tema de la violència masclista

Iniciativa dirigida a joves de 12 a 18 anys dels centres Alba i Albamar

El centre cívic de Cambrils és la seu d’un cicle de quatre xerrades preventimes que han organitzat conjuntament el cos de Mossos d’Esquadra i el departament de Benestar social de l’Ajuntament de Cambrils.

El cicle tracta aborda quatre temàtiques, totes elles sensibles per als joves participants, que van des de l´ús que el joves fan d’Internet i laviolència masclista en l’àmbit de la parella, fins la prevenció de situacions discriminatòries i la legislació aplicable al consum de drogues i alcohol.

Per ara s’han dut a terme dues xerrades , la que tracta sobre Internet, amb l’objectiu d’aconseguir que els menors facin un ús adient i segur de la xarxa, informar dels perills potencials de la xarxa, i l’oferiment d’un canal de contacte entre la policia, els educadors, joves i pares; i també la relativa a la violència masclista en l’àmbit de la parella, que pretenia cercar la reflexió dels joves.

En aquesta segona, els agents van partir de les següents idees: “Cal desconfiar de la parella? No, cal estar alerta als senyals" i “El més important per evitar tenir un accident de trànsit és conduir amb els ulls oberts. Però les relacions de parella s’enfronten amb els ulls tancats i no prenem mesures", per tal que els assistents debatessin sobre la qüestió i conscienciar-los que qualsevol persona pot esdevenir víctima.

Per completar el cicle, els proper 20 d’abril tindrà lloc la xerrada “Prevenció de situacions discriminatòries. La importància de saber conviure.” i, la darrera es farà  el 14 de maig, i farà referència a ”Drogues i lleis”

Comparteix
arxivat sota:
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet