Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / Els armats de la Congregació de la Puríssima Sang de Cambrils ja assagen a la Galeria de Tir amb Arc

Els armats de la Congregació de la Puríssima Sang de Cambrils ja assagen a la Galeria de Tir amb Arc

L’Ajuntament ha cedit a l’entitat l’ús d’aquest equipament tots els dijous a la nit fins el 18 d’abril
Data de publicació: 11/02/2019
Temàtica: Destacat

Els grup d’armats de la Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist de Cambrils han comença els seus assajos a la Galeria de Tir amb Arc per la propera Setmana Santa. L’Ajuntament de Cambrils ha cedit la utilització d’aquest equipament a l’entitat tots els dijous de 21 a 22:30 hores, des del 24 de gener i fins el 18 d’abril.

Els armats havien assajat anteriorment al barri antic i a la carpa esportiva, però en un lloc molestaven els veïns amb el soroll i a l’altre es podia malmetre la pintura del terra. Aquests problemes se solucionaran enguany amb les proteccions que portaran els armats a les llances i el canvi d’ubicació, ja que la Galeria de Tir està més allunyada i no té pintura a terra. A més, els horaris dels assajos encaixen amb l’horari de les instal·lacions.

La Congregació de la Puríssima Sang, fundada el 1754, participa en la pujada de la processó de Jesús de Natzarè des de l’Església de Sant Pere fins a la Parròquia de Santa Maria, el viacrucis i la processó del Sant Enterrament de Divendres Sant. Podeu trobar més informació de l’entitat al web http://lasangcambrils.weebly.com.

Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet