Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / Els ajuntaments del territori i Generalitat acorden constituir una comissió tècnica amb el Ministeri de Foment per desenvolupar les infraestructures ferroviàries al Camp de Tarragona

Els ajuntaments del territori i Generalitat acorden constituir una comissió tècnica amb el Ministeri de Foment per desenvolupar les infraestructures ferroviàries al Camp de Tarragona

Els representants de les diferents administracions han mantingut una reunió per abordar les necessitats del territori, tenint en compte les infraestructures en funcionament i, també aquelles a desenvolupar en els propers anys.
Data de publicació: 09/04/2019
Temàtica: Alcaldia, Destacat

Els alcaldes de Tarragona, Josep Felix Ballesteros;  Reus, Carles Pellicer;  Cambrils, Camí Mendoza; Salou, Pere Granados i la regidora d’Urbanisme de Vila-seca, Manuela Moya, acompanyats del conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet, s’han reunit aquest dimarts amb el secretari d’Estat d’Infraestructures, Pedro Saura, per fer arribar al Ministeri de Foment les propostes de millora ferroviària acordades entre els cinc principals Ajuntaments del territori amb la Generalitat de Catalunya.

La reunió d’avui és la primera que es celebra al màxim nivell entre representants de diferents administracions i amb un document consensuat per totes les parts, que aborda les necessitats del territori, tenint en compte les infraestructures en funcionament i, també aquelles a desenvolupar en els propers anys.

De la reunió de treball n’han sortit tres acords concrets:

1) El Ministeri assumeix l’acord estratègic per a l’impuls de les infraestructures ferroviàries del Camp i treballaran tots els projectes inclosos amb unitat d’acció.

2) Es constituirà una comissió tècnica de treball conjunta per tal d’analitzar i avançar en els estudis i treballs sobre les propostes presentades.

3) Es constituirà una comissió política per tal de fer seguiment del treballs tècnics i vetllar pel compliment del document d’acord presentat.

En les properes setmanes, les diferents administracions nomenaran els representants de les comissions per tal de començar a treballar el més aviat possible en el full de ruta conjunt.

Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet