Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / El Servei Local de Català de Cambrils engega una nova edició del Voluntariat per la llengua

El Servei Local de Català de Cambrils engega una nova edició del Voluntariat per la llengua

S’ofereix a la població en general i també a l’alumnat dels cursos de català iniciats al febrer
Data de publicació: 11/02/2015
Temàtica: Cultura, Destacat

Parelles que es van formar a Cambrils a l'edició passada

El Servei Local de Català de Cambrils inicia  una nova edició del Voluntariat per la llengua a Cambrils, que aquest febrer  busca nous aprenents i voluntaris per formar parelles lingüístiques.

Les noves parelles es coneixeran en una sessió formativa que tindrà lloc el dia 26 de febrer a les 17h a l’Ateneu Juvenil, seu del Servei Local de Català de Cambrils.

Visites a exposicions, clubs de lectura,  sorteigs d'entrades per anar al cinema Rambla de l'Art Cambrils, excursions... són algunes de les propostes que les parelles coneixeran més detalladament durant la sessió de presentació.

Des de l'any 2003 el Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus (CNL), del qual forma part el Servei Local de Català de Cambrils, ha format més de  2.600 parelles, fet que demostra la validesa del programa i l'esforç que fan totes aquestes persones per contribuir a assolir una normalitat lingüística.

Voluntaris i aprenents es troben una hora durant deu setmanes,  parlen en català i participen activament en les activitats complementàries que organitza el CNL per facilitar-los espais de conversa alternatius.

Per ampliar la informació i fer les inscripcions podeu anar al Servei Local de Català de Cambrils (av. Horta de Santa Maria, 14, 2a), trucar al telèfon 977 79 26 88) o entrar al web www.vxl.cat.

Voluntariat per la llengua és un programa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i del Consorci per a la Normalització Lingüística que fomenta l’ús de la llengua catalana en les relacions personals tot posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol fer un pas endavant per parlar-lo amb normalitat. 

Comparteix
arxivat sota:
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet