Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / El proper diumenge comença el cicle de Primavera de la Cripta de l’Ermita

El proper diumenge comença el cicle de Primavera de la Cripta de l’Ermita

L’Associació Coral Verge del Camí, l’Escola Municipal de Música de Cambrils i el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils, presenten per aquest any 2013 el nou programa de concerts del Cicle de Primavera de la Cripta de l’Ermita, que inclou 6 concerts de diferents formats i estils del 21 d'abril al 9 de juny.
Data de publicació: 16/04/2013
Temàtica: Cultura

Presentació del cicle de primavera de la Cripta de l'Ermita

És una oferta musical de qualitat de format reduït que ens permet conèixer nous artistes

L’Associació Coral Verge del Camí, l’Escola Municipal de Música de Cambrils i el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils, presenten per aquest any 2013 el nou programa de concerts que formen part del Cicle de Primavera de la Cripta de l’Ermita, que és un treball conjunt que es realitza amb una única programació i que serveix per unir esforços tan econòmics com de difusió de l’activitat cultural del municipi.

El cicle començarà diumenge 21 d’abril  fins el  9 de juny  i inclou 6 concerts de diferents formats i estils. Així doncs,  s’ha programat música clàssica, soul, jazz , sarsuela i cant coral.  Els concerts han estat escollits per la seva varietat i buscant propostes originals que s’adeqüin a  l’espai i la sonoritat de la Cripta de l’Ermita.  

El cost de  les entrades de les actuacions serà de 6 €, i els Amics del Festival tindran un descompte. També es vendran a taquilla una hora abans del concert al mateix recinte, a excepció del concert de l’Orquestra de Colonia que té un cost de 20€.

Podeu consultar la programació en aquest enllaç: http://www.cambrils.cat/arxiu/cultura/concert-primavera-vinil-2013-1.pdf

Per a més informació:

Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils
Telèfon: 977 36 84 84
Web: www.cambrils.cat  
Facebook: facebook/cambrils cultura

Comparteix
arxivat sota:
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet