Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / Dissabte s’inicia l’horari de Setmana Santa de les zones d’estacionament regulat de Cambrils

Dissabte s’inicia l’horari de Setmana Santa de les zones d’estacionament regulat de Cambrils

Del 13 al 22 d’abril algunes zones blaves s’activaran o ampliaran l’horari de dilluns a diumenge de 10 a 13h i de 17 a 20h. L’increment de demanda de places requereix augmentar la rotació dels vehicles en les zones amb més densitat.
Data de publicació: 12/04/2019
Temàtica: Destacat, Mobilitat

Les zones d’estacionament regulat situades en l’àrea de més pressió vehicular de Cambrils s’activaran o modificaran l’horari durant les vacances de Setmana Santa, entre el 13 d’abril i el 22 d’abril.

Con cada any per Setmana Santa el municipi de Cambrils presenta un augment important dels desplaçaments, els comportaments de mobilitat canvien i les augmenten les demandes relacionades, com la necessitat d’aparcaments. Aquest increment de demanda de places d’aparcament requereix d’augmentar la rotació dels vehicles aparcats en les zones amb més pressió vehicular.

Com l’any passat, les zones regulades que modifiquen l’horari o s’activen per Setmana Santa són:

ZONES REGULADES QUE MODIFIQUEN L’HORARI PER SETMANA SANTA (Del 13/4 al 22/4)

Les zones del port que ja estaven obertes, passen a estar actives de dilluns a diumenge de 10 a 13 h i de 17 a 20 h són:

-        Països Catalans, Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Pau Casals, Roger de Flor, Joan Sebastián Elcano, Ramón Llull, Rb. Jaume I, pl. Aragó, Barques.

ZONES REGULADES QUE S’ACTIVEN PER SETMANA SANTA (Del 13/4 al 22/4)

Les zones que s’activen per Setmana Santa  de dilluns a diumenge de 10 a 13 h i de 17 a 20 h són:

-        Horta de Sta. Maria (zona taronja), Pg. St. Joan Baptista de la Salle, Parc del Pescador, c. Galceran Marquet, Rambla del Regueral (sud) i Av. Diputació (zona blava tocant a Salou, incloent c. Camí Mas d'en Gran i c. Camí de Mas Clariana).

Cambrils també compta amb diferents àrees de tipologia diversa d’aparcament, properes a les zones generadores de mobilitat.

Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet