Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / Comencen les obres de la passera sobre el barranc del Regueral de Cambrils

Comencen les obres de la passera sobre el barranc del Regueral de Cambrils

El nou pas uneix els carrers Monestir de Scala Dei i Cristòfor Colom, donant continuïtat a la trama urbana. L’actuació respon a una demanda veïnal per eliminar una barrera i acostar el barri al centre.
Data de publicació: 09/10/2018
Temàtica: Destacat, Espai Públic, Obra Pública

Ja estan en marxa les obres de la passera per vehicles i vianants del barranc del Regueral de Cambrils. Els treballs, adjudicats a l’empresa REGIMOVI SL per un import de 106.358,64 euros (amb IVA inclòs), consistiran en la construcció d’una calçada de 9 metres d’ample i unes voreres de 2,2 metres.

Aquest pas unirà els carrers Monestir de Scala Dei i Cristòfor Colom, donant continuïtat a la trama urbana, que s’interrompia sobtadament en aquest punt. La barrera que suposava aquest barranc canalitzat obligava al veïnat a anar a passar pel carrer Monestir de Poblet, carregant aquesta via de vehicles i vianants. L’actuació respon a una demanda del veïnat per millorar la mobilitat i escurçar la distància entre aquest barri i el centre del municipi.

Les obres es van iniciar el passat 20 de setembre amb els treballs previs i el tall i demolició dels trams de mur i solera de formigó on anirà situada la passera. Els treballs continuen amb la construcció d’una base de fons d’obra, la col·locació de 14 calaixos de formigó prefabricat de 2 metres d’alçada per 8 metres d’amplada, els acabats amb panot a les voreres, l’asfaltat de la calçada i la instal·lació d’una barana metàl·lica.

Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet