Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / Cambrils participa en la trobada per fer front comú a les reclamacions d’Endesa

Cambrils participa en la trobada per fer front comú a les reclamacions d’Endesa

Els representants municipals han consensuat la “Declaració de Terrassa” per reclamar que es condoni el deute energètic a les famílies vulnerables
Data de publicació: 06/09/2019
Temàtica: Alcaldia, Benestar social

La trobada d’ajuntaments catalans, que s’ha celebrat a Terrassa, per fer front comú davant les reclamacions d’Endesa ha comptat amb la participació de l’Alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, acompanyada de la tècnica de Benestar Social de l’Ajuntament de Cambrils.

 

Els representants municipals han consensuat una declaració que exigeix a Endesa que condoni el deute que les famílies en situació de pobresa energètica han contret amb la companyia. A més, s’ha defensat fermament que es compleixi amb la Llei 24/2015 de mesures urgents per a afrontar l'emergència en l'àmbit de l'habitatge i la pobresa energètica.

 

L’Alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha remarcat que “la trobada ha servit per reivindicar la força del món local a l’hora de defensar els drets bàsics de la ciutadania, les persones estan per davant de tot”.

Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet