Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / Cambrils es prepara per l'arribada dels Reis Mags d'Orient

Cambrils es prepara per l'arribada dels Reis Mags d'Orient

Aquest matí, a les 11,30 h, el Regidor de Festes, Josep Lluís Abella i el President de l’Associació d’Antics Alumnes de La Salle, Carles Martí, han fet una roda de premsa per comunicar als nens i nenes de Cambrils que s’estan fent els darrers preparatius per l’arribada dels Reis Mags d’Orient a Cambrils i les novetats d’enguany.
Data de publicació: 02/01/2013
Temàtica: Festes

Aquest matí, a les 11,30 h, el Regidor de Festes, Josep Lluís Abella i el President de l’Associació d’Antics Alumnes de La Salle, Carles Martí,  han fet una roda de premsa per comunicar als nens i nenes de Cambrils que s’estan fent els darrers preparatius per l’arribada dels  Reis Mags d’Orient a Cambrils i les novetats d’enguany.

L’Associació d’Antics Alumnes de La Salle, coneguda popularment com la Triple A, és l’entitat organitzadora de l’arribada dels Reis a Cambrils i que procuren juntament amb l’Ajuntament que aquesta nit màgica sigui inoblidable per a tots els xiquets i xiquetes de Cambrils.

Ja tenen les carrosses preparades i l’arribada dels Heralds el passat diumenge 30 de desembre que van anunciar la imminent arribada dels Reis Mags,  indica que ja està tot a punt per  la nit més esperada de l’any.

Demà,  dijous 3 de gener, els Heralds tornaran a recórrer els carrers i places de Cambrils per anunciar l’arribada dels Reis. Com a novetat i tal i com han remarcat tant el Regidor, com el President de l’AAA hi haurà la recollida de cartes per part dels Patges Reials: a  partir de les 18 - 18.15 hores a la plaça del Pòsit i a les 18.30 h  -19 h a la plaça d’Espanya.

L’arribada dels Reis Mags, el dia 5 de gener serà a les 19 h, al Port de Cambrils, la novetat d’enguany és que per criteris estrictes de seguretat, l’arribada serà al Moll de Pescadors. Es podran veure arribar amb les barques des de tota la façana marítima i d’aquesta manera s’incrementarà la visibilitat per part del públic assistent i l’agilitat per iniciar la cavalcada.

Els Reis pujaran a les carrosses que els esperaran a l’inici del passeig marítim (a la rotonda de la Vela) i a partir d’aquí començaran el seu recorregut  pels carrers de Cambrils. Com cada any hi haurà una recollida de cartes al parc del Pescador i seguidament a la plaça d’Espanya.

El dia de Reis,  diumenge 6 de gener, continuarà la festa amb el repartiment de regals per part dels Reis Mags, casa per casa, a tots els petits i grans que carregats d’il·lusió han fet arribar la seva carta a Ses Majestats.

Tant el Regidor com el president de l’Associació han remarcat l’esforç de tothom, Ajuntament, organitzadors, col·laboradors i voluntaris, per tirar endavant aquesta festa tant arrelada a casa nostra, malgrat la situació actual en la que ens trobem.

La festa ha patit una forta retallada econòmica, comprensible, tal i com ha dit Carles Martí,  i per aquest motiu cal agrair la col·laboració desinteressada de moltes persones, però especialment d’un soci de l’entitat (que s’ha volgut mantenir en l’anonimat) amb l’aportació totalment gratuïta dels caramels que repartiran els Reis Mags i tota la comitiva Reial.

Al voltant de 150 persones, a més d’entitats, empreses i particulars col·laboren de manera desinteressada per tal de que la festa més esperada de l’any, tant per petits com pels més grans,  sigui tot un èxit.

Comparteix
arxivat sota: ,
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet