Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / Afectacions al trànsit a l’avinguda Baix Camp per l’urbanització de la nova rotonda

Afectacions al trànsit a l’avinguda Baix Camp per l’urbanització de la nova rotonda

A partir del día 24/01/13, es veurà afectat el trànsit que circuli per l’antiga N-340 en sentit València, que quedarà desviat provisionalment , a partir de la nova cruïlla en construcció que es troba a l’alçada de l’avinguda Josep Vidal i Barraquer.
Data de publicació: 22/01/2013
Temàtica: Governació, Mobilitat

Desviació per obres a l'Avinguda Baix Camp

A partir del día 24/01/13, es veurà afectat el trànsit que circuli per l’antiga N-340 en sentit València, que quedarà desviat provisionalment , a partir de la nova cruïlla en construcció que es troba a l’alçada de l’avinguda Josep Vidal i Barraquer.

El trànsit en sentit oest que actualment es desvia cap al costat nord de l’avinguda Baix Camp, es desviarà cap a l’avinguda de Josep Vidal i Barraquer, quedant configurada provisionalment en direcció sud, enllaçant amb el carrer Sta. Joaquima de Vedruna i carrer Barcelona.

El carrer Jacint Verdaguer quedarà tan sols en sentit carrer de la Verge del Camí, permetent només el pas de veïns que vulguin accedir al c/Pere III.

Es veurà afectat el trànsit de vehicles que s’incorporen a l’avinguda Baix Camp des del Pg. de St. Joan Baptista de la Salle, que s’hauran de desviar pel carrer de l’Oli, carrer del Vi, carrer Jacint Verdaguer, avinguda Independència i carrer de la Verge del Camí.

La desviació del trànsit que circula per l’antiga N-340 en sentit Barcelona, es seguirà realitzant pel carrer Sta. Joaquima de Vedruna i el carrer Tarragona.

L'execució dels treballs es preveu que tingui una durada de 20 dies.

Comparteix
arxivat sota:
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet