Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Cambrils se suma un any més a la celebració del Dia Internacional contra el càncer

Cambrils se suma un any més a la celebració del Dia Internacional contra el càncer

El crespó de lluita contra aquesta malaltia es pot veure des d’avui a la façana de l’Ajuntament
Data de publicació: 02/02/2018
Temàtica: Destacat, Salut

L’Ajuntament de Cambrils se suma un any al Dia Internacional contra el Càncer, que se celebra el proper diumenge 4 de febrer. Des d’avui divendres i durant una setmana el crespó de lluita contra aquesta malaltia es pot veure penjat al balcó de l’Ajuntament.

Aquest Dia Internacional vol fer visible la malaltia i sensibilitzar a la població i trencar amb alguns dels tòpics que l’envolten. A l’hora, també es vol transmetre un missatge d’esperança cap als tractaments mèdics existents i a la necessitat de la prevenció, atès que una detecció precoç de la malaltia pot facilitar el tractament.

A banda dels centres mèdics i d’atenció primària, hi ha diferents associacions que proporcionen el suport i la informació necessària per conèixer tot el referent amb  el càncer, com l’Associació Espanyola Contra el Càncer, la Lliga contra el càncer o la Federació Catalana d'Entitats Contra el Càncer, entre d’altres.

Comparteix
arxivat sota:
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet