Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / L'Alcaldessa / Biografia

Biografia

Camí Mendoza i Mercè és Alcaldessa de Cambrils des del 13 de juny de 2015. Va ser reelegida Alcaldessa en el ple de constitució de l’Ajuntament de Cambrils del 15 de juny de 2019.

Va néixer al Barri Antic de Cambrils, l'any 1965, va créixer al barri de l’Estació i viu al barri de La Parellada. Té dues filles.

És coneguda a la vila per la seva elevada implicació en el món associatiu (comissió de festes del barri de l’Eixample, comissió del carnaval...) i especialment en l’àmbit de l’esport. Ha estat presidenta del Club Patí Cambrils durant 12 anys i presidenta nacional del Comitè Tècnic de Patinatge Artístic de la Federació Catalana de Patinatge, federació capdavantera en treballar a favor del reconeixement de les seleccions esportives Catalanes, impulsar l’esport femení i fomentar totes les modalitats esportives sobre rodes.

En la defensa del territori, va ser impulsora i fundadora de l'assemblea territorial de Cambrils de l'ANC i del moviment 'Cambrils Decideix'.

Professionalment, ha treballat al sector públic i al privat.

Militant activa d’Esquerra Republicana de Catalunya i consellera nacional, ha estat candidata d’ERC a les eleccions europees del 2014, a les eleccions del Parlament del 2017 i a les eleccions generals al Congrés del 2019 i ocupa el càrrec de vicepresidenta de la Federació Regional d’ERC al Camp de Tarragona.

És diputada a la Diputació de Tarragona des del juliol de 2019.

RETRIBUCIÓ ANUAL: 52.582,05 €

 

Contingut relacionat
Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet