Foto de Camí Mendoza Mercè.
Correu electrònic
cmendoza@cambrils.cat
Xarxes Socials
Twitter

Regidor de govern

Càrrecs

  • 1a Tinença d'Alcaldia
  • Regidora de Turisme, Platges i Esports
  • Regidor del barri: "Eixample Vila"

Biografia

Alcaldessa de Cambrils des del 2015 al 2021.

Va néixer al Barri Antic de Cambrils, l'any 1965, va créixer al barri de l’Estació i viu al barri de La Parellada. Té dues filles.

És coneguda a la vila per la seva elevada implicació en el món associatiu (comissió de festes del barri de l'Eixample, comissió del carnaval...) i especialment en l’àmbit de l’esport. Ha estat presidenta del Club Patí Cambrils durant 12 anys i presidenta nacional del Comitè Tècnic de Patinatge Artístic de la Federació Catalana de Patinatge, federació capdevantera en treballar a favor del reconeixement de les seleccions esportives Calatanes, impulsar l'esport femení i fomentar totes les modalitats espotives sobre rodes.

En la defensa del territori, va ser impulsora i fundadora de l'assemblea territorial de Cambrils de l'ANC i del moviment 'Cambrils Decideix'.

Professionalment, ha treballat al sector públic i al privat.

Militant activa d'Esquerra Republicana de Catalunya i consellera nacional, ha esta candidata d’ERC a les eleccions europees del 2014, a les eleccions del parlament de 2017 i a les eleccions generals al Congrés del 2019.

És diputada i portaveu del Grup d'Esquerra Republicana a la Diputació de Tarragona des del juliol de 2019 i vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

Retribucions anuals: 42.435 €

Retribucions mensuals: 3.031 €