En tres anys, la marxa cicloturista ha passat de 700 a 2.100 participants, 300 d'ells internacionals

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

 

La marxa cicloturista Canyon Cambrils Park, organitzada per l'empresa Cycling Costa Daurada, juntament amb Cambrils Park Sport Village i amb la col·laboració de l'Ajuntament i el Patronat de Turisme de Cambrils, ha transcorregut amb èxit durant el matí d’aquest dissabte 16 d’abril. A les 6 del matí es posava en funcionament tot l’operatiu de la marxa amb uns 150 voluntaris. Els més de 2.000 ciclistes participants han anat arribant progressivament per preparar-se a la línia de sortida i han ocasionat que les immediacions del ressort s’omplissin amb molt bon ambient. A les 8.15h del matí s’ha donat el tret de sortida de la marxa amb la presència d’Alfredo Clúa, Regidor d’Esports de Cambrils i a les 12h. ha arribat el primer grup de participants al resort.

Des de la primera edició s’ha pogut veure un augment important de participació, aquesta edició compta amb 800 ciclistes més que l’anterior i 1.400 més que la primera edició. S’ha arribat als 2.100 participants i entre ells es troben ciclistes arribats de tots els punts de Catalunya, Espanya i altres països europeus com França, Anglaterra, Holanda, Bèlgica, Irlanda, Alemanya i Estònia. La marxa també comptarà amb la participació de professionals com Melcior Mauri, Albert Masana i Xavier Llobet.

La Canyon Kids, marxa infantil no competitiva i novetat d’enguany, ha estat un èxit amb els seus 120 participants. L’activitat ha transcorregut amb èxit a les instal·lacions del Cambrils Park Sport Village i els més petits han gaudit de l’esport i el bon temps. En finalitzar Mercè Dalmau, Regidora de Turisme ha assistit a l’entrega de premis de tots els participants.

La marxa ha constat de tres recorreguts un de curt, de 104 km amb 1.800 metres de desnivell positiu, un de nivell mig amb 122 km i 2.000 metres de desnivell positiu i un de llarg completant 184 km i 2.900 metres de desnivell positiu. La prova ha circulat per les fantàstiques carreteres del Baix Camp i Priorat amb èxit. Algunes de les poblacions de pas han estat Cambrils (Vilafortuny) - Cambrils – Mont-roig del Camp – Colldejou – La Torre de Fontaubella – Marçà – Falset – Gratallops – Vilella Baixa – Cabacés – La Bisbal de Falset – Margalef – Ulldemolins – Albarca – Cornudella de Montsant – La Morera de Montsant – Escaladei – Poboleda – Porrera – Duesaigües – Riudecanyes – Montbrió del Camp – Vinyols i Els Arcs – Cambrils (Vilafortuny). L’Alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza ha participat a l’entrega de premis.

Més informació:

www.canyoncambrilspark.com

www.cambrilspark.es